Κωνσταντίνος Αργυρός: Διασκέδασε στο Κολωνάκι μαζί με τον γοητευτικό αδελφό του! Φωτογραφίες

Από την στιγμή της γέννησης τους, ήταν και οι δύο γνωστοί στο Πανελλήνιο, αφού μαζί με την αδερφή τους Κατερίνα, ήταν τα πρώτα παιδιά που ήρθαν στον κόσμο με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μεγάλωσε όντας αχώριστος με τα δύο του αδέρφια τα οποία όπως έχει δηλώσει σε παλιότερες συνεντεύξεις του είναι οι καλύτεροι φίλοι του.

Μεγαλώνοντας, ο Κωνσταντίνος Αργυρός μπορεί να στερείται στην καθημερινότητά του την παρουσία της αδερφής του Κατερίνας , καθώς εκείνη ζει μόνιμα στο εξωτερικό, αλλά με τον αδερφό του Παύλο περνούν συχνά τον χρόνο τους μαζί. Το TLIFE συνάντησε τον τραγουδιστή σε πρόσφατη άδεια του από τον Ελληνικό Στρατό όπου υπηρετεί την θητεία του.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός εκμεταλλεύτηκε τις ημέρες της άδειάς του για να δεί φίλους του αλλά και τον αδερφό του με τον οποίο έδωσαν το “παρών” σε εγκαίνια cafe – bar στο Κολωνάκι και πόζαραν χαμογελαστοί στον φακό.


Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ο καλλιτέχνης της οικογένειας, ενώ ο Παύλος Αργυρός (στα δεξιά του τραγουδιστή στην φωτογραφία) έχει σπουδάσει οικονομικά και εργάζεται ως οικονομολόγος.

Read More

And More