Σε λίγες ώρες ο γάμος της Μ. Κορινθίου και του Γ. Αϊβάζη! Το TLIFE θα είναι εκεί!

Τέλος τα ψέμματα. Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου θα εγκαταλείψουν σε λίγες ώρες και επίσημα την εργένικη ζωή. Το ζευγάρι στις 20:30 θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου σοτν ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο. Παρανυφάκι τους θα είναι η μονάκριβη κορούλα της Ισμήνη.

Η Μαρία θα αφεθεί στα χέρια του Τρύφωνα Σαμαρά ο οποίος θα επιμεληθεί την κουπ της. Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι ο αθλητικογράφος Γιώργος Θαναηλάκης και η γυναίκα του Βέρα Τριανταφυλλοπούλου. Στο γάμο θα παρευρεθούν περίπου 300 άτομα ανάμεσα στους οποίους θα είναι συγγενείς, φίλοι αλλά και συνεργάτες του ζευγαριού.Τα στέφανα του γάμου είναι προσωπικά σχεδιασμένα από την Αγγελική Καψάλη, η οποία τα έκανε δώρο στο ζευγάρι και είναι από ατόφιο ασήμι. Επίσης, οι βέρες τους είναι από τα καταστήματα κοσμημάτων Armaos.

Ο Γιάννης έκανε το bachelor πάρτι στο Posidonio ενώ η Μαρία προτίμησε αφού πέρασε την ημέρα με την καλή της φίλη και κουμπάρα της Βέρα Τριανταφυλλοπούλου, στο spa γνωστού ξενοδοχείου, αποφάσισε να πάει στο εξοχικό της στην Ανάβυσσο από χθες, μαζί με το Γιάννη και τη μικρή της κορούλα Ισμήνη.

Read More

And More