Πίσω στην κορυφή της σελίδας
30.06.2010 | 11:21

"ΠΑΜΕ": "θα κλείνουμε τα λιμάνια όλο το καλοκαίρι"!

ΠΑΜΕ: θα κλείνουμε τα λιμάνια όλο το καλοκαίρι!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Θέμα...τύχης είναι για τους ταξιδιώτες αν θα καταφέρουν να ταξιδέψουν την ημέρα που έχουν επιλέξει για τα ελληνικά νησιά..

"Ο δρόμος του αγώνα είναι αυτός που πρέπει να ακολουθήσουμε", είπε ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της εκτελεστικής γραμματείας του ΠΑΜΕ, στο TLIFE, κάνοντας σαφές ότι αυτό το καλοκαίρι θα είναι αγωνιστικά  "καυτό".

"Οι κινητοποιήσεις δεν θα σταματήσουν. Θα συνεχίσουν με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα". Ανάμεσα σε άλλα υποστηρίζει ότι ο κόσμος αρχίζει να αντιλαμβάνεται την εκστρατεία όσων βρίσκονται στην υπηρεσία του κεφαλαίου.  "Ο κόσμος δεν συμπαραστέκεται σε εμάς, στον εαυτό του συμπαραστέκεται και καταλαβαίνει ότι τα μέτρα είναι σκληρά και ο μόνος δρόμος που υπάρχει είναι ο δρόμος του αγώνα", αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Σχετικά με τις εικόνες που παρακολουθήσαμε τις προηγούμενες μέρες, στο λιμάνι του Πειραιά ανάμεσα στους πολίτες που είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν, με μέλη του ΠΑΜΕ, ο κ.Κουμπούρης υποστηρίζει ότι "Σε λίγο ο κόσμος δεν θα μπορεί να φύγει για διακοπές και να ξεκουραστούν από την ανεργία και την φτώχεια που τον δέρνει. Όχι μόνο δεν θα έχουμε αντιδράσεις, αλλά θα έχουμε μεγαλύτερη συμμετοχή".

   
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10