Πίσω στην κορυφή της σελίδας
22.09.2010 | 11:50

Γ. Λαμπαθάκης: ''Ο γάμος δεν με εμπνέει με τη μορφή που έχει''!

Γ. Λαμπαθάκης: ''Ο γάμος δεν με εμπνέει με τη μορφή που έχει''!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο Γιώργος Λαμπαθάκης από τη πρώτη στιγμή που βρέθηκε στον εκπομπή ''Σπίτι από την αρχή'', κέρδισε τις εντυπώσεις κι έκλεψε τις καρδιές του γυναικείου κοινού. Ένας άντρας σαν τον Γιώργο δεν περνάει απαρατήρητος. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που μπήκε στη λίστα με τους πιο sexy άντρες. Ο ίδιος αισθάνεται σέξυ; ''Κάποιες φορές ναι, άλλες όχι. Πιστεύω ότιαυτή η λίστα φτιάχτηκε για να με δουλεύουν οι φίλοι μου'', δηλώνει στο περιοδικό HELLO!

Πώς αισθάνεται που βρέθηκε στην εκπομπή και συνεργάστηκε με τη Σίσσυ Φειδά; ''Ήταν μία πολύ ωραία ιστορία όλο αυτό που ζήσαμε. Για έξι μήνες, είχαμε μία γεμάτη καθημερινότητα και μία καλή συνεργασία. Χαίρομαι που με τη Σίσσυ καταφέραμε να κάνουμε παρέα και εκτός τηλεόρασης. Το Σπίτι από την Αρχή ήταν ένα πρωτόγνωρο project, που το φτιάχναμε και το μαθαίναμε στην πορεία. Είχαμε την αισιοδοξία και θέλαμε να πάει καλά βλέποντας το αποτέλεσμα της δουλειάς μας'', υποστηρίζει ο Γιώργος.

Ο ίδιος εργάζεται ως αρχιτέκτονας εδώ και καιρό και έχει το δικό του γραφείο το οποίο μετέφερε από την Κηφισιά στο Σύνταγμα. Για ποιο λόγο δέχτηκε να βγει στη τηλεόραση. Ο Γιώργος απαντά: ''Αρχικά είπα το ναι καθαρά για την επαγγελματική προβολή. Στη συνέχεια, όμως με κέρδισε πραγματικά όλο αυτό που προσφέρουμε. Με εντυπωσίασε - και ακόμα με εντυπωσιάζει - η απίστευτη ανταμοιβή όαν βοηθάμε όλες αυτές τις οικογένειες δίνοντάς τους νέο σπίτι. Δεν περίμενα ότι θα βίωνα μέσα από την τηλεόραση τόσο έντονα και μοναδικά συναισθήματα''.

Ποιες είναι οι σχέσεις του με το ασθενές φύλο; ''Δεν κυνηγάω ένα συγκεκριμένο πρότυπο γυναίκας. Όταν μου ελκύσει κάποια το ενδιαφέρον, τότε ρίχνω πάνω της όλη μου τη προσοχή'', ενώ όσο αφορά τον γάμο λέει: ''Ο γάμος δεν με εμπνέει με τη μορφή που έχει. Παρ'όλα αυτά, πιστεύω στη συντροφικότητα και θεωρώ απολύτως λογικό το να συμβιώνεις με τον άνθρωπό σου. Φυσικά, με τις σωστές προϋποθέσεις, ένα παιδί είναι παραπάνω από καλοδεχούμενο σε μία σχέση''.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10