Πίσω στην κορυφή της σελίδας
19.06.2010 | 13:06

Επιστρέφει στο θέατρο η Ζωή Λάσκαρη!

Επιστρέφει στο θέατρο η Ζωή Λάσκαρη!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Το δυναμικό cοme back στη θεατρική σκηνή ετοιμάζει η Ζωή Λάσκαρη, φέτος το χειμώνα, που θα τη δούμε να "μεταμορφώνεται" σε γηραιά κυρία 80 χρόνων.

Η λαμπερή Ελληνίδα ηθοποιός θα ανεβάσει αυτό το χειμώνα, στο θέατρο της, στη "Αθηναΐδα", το θεατρικό έργο "Ρόουζ" σε σκηνοθεσία του Κώστα Σπυρόπουλου. Το συγκεκριμένο θεατρικό έργο του Μάρτιν Σέρμαν αναφέρεται στους αλλεπάλληλους ξεριζωμούς των Εβραίων στη διάρκεια του 20ού αιώνα.

Η Ζωή Λάσκαρη, που έλειπε τον περασμέμο χρόνο από το θέατρο, μελετούσε πολύ προσεκτικά την επιστροφή της στη σκηνή. Επέλεξε, λοιπόν, αυτό το έργο, για να υποδυθεί μια γυναίκα 83 χρόνων που καθηλώνει το κοινό με τον ανθρώπινο και σπαρακτικό μονόλογό της. Η Εβραία "Ρόουζ" λίγο προτού φύγει από τη ζωή, κλαίει και γελά με τα καλά και τα κακά, που έχουν ζήσει οι άνθρωποι της φυλής της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, η διάσημη ηθοποιός ήθελε πάντα να παίξει ένα τέτοιο ρόλο και όπως αναφέρει στενή συνεργάτιδα της ηθοποιού, η ίδια η Λάσκαρη μελετά προσεκτικά τις λεπτομέρειες του έργου.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα ιστορικό κοινωνικό δράμα και ο Κώστας Σπυρόπουλος αποφάσισε να ταξιδέψει μαζί με την Ζωή Λάσκαρη και ένα τηλεοπτικό συνεργείο στους τόπους όπου έζησε η ηρωίδα της ιστορίας. Μάλιστα, οι δυο τους θα συνοδεύονται από μια δημοσιογραφική ομάδα που θα καταγράφει τις μαρτυρίες των κατοίκων, οι οποίες θα προβληθούν στη διάρκεια της παράστασης.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10