Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: Όλες οι λεπτομέρειες για τη βάφτιση του Δημήτρη τους στο TLIFE!

Στην τελική ευθεία για την βάφτιση του μικρότερου γιου τους βρίσκονται η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας. Ο μικρός Δημήτρης, που θα λάβει το όνομα του πατέρα της παρουσιάστριας, θα βαφτιστεί στις 23 Μαΐου στις 19.00 το απόγευμα στο παρεκκλήσι του Αγίου Διονυσίου που βρίσκεται μέσα στον χώρο του Island. Εκεί θα ακολουθήσει και η δεξίωση για τους καλεσμένους του ζευγαριού.

Οι νονοί του μικρού Δημήτρη θα είναι ο καλός φίλος της Φαίης Σκορφδά Σάββας Τζεβελέκης και η δημοσιογράφος Σόνια Καζόνι ενώ σε αντίθεση με τη βάφτιση του πρωτότοκου γιου τους Γιάννη, που πραγματοποιήθηκε στην Τήνο με μόλις 150 καλεσμένους, αυτή τη φορά το ζευγάρι θα έχει κοντά του για αυτή τη σημαντική ημέρα περίπου 280 καλεσμένους.

Την διακόσμηση τόσο της εκκλησίας όσο και του χώρου της δεξίωσης έχει αναλάβει η Fevronia, καθώς το ζευγάρι έχει συνδέσει τις σημαντικότερες στιγμές της κοινής του ζωής -τον γάμο του και την βάφτιση του Γιάννη τους- με τα παραμυθένια σκηνικά που δημιουργεί εκείνη.

“Είχαμε κάνει τις πρώτες συζητήσεις για την βάφτιση από το χειμώνα” αποκαλύπτει η Fevronia στο TLIFE. “Πριν από 1,5 μήνα αρχίσαμε τις τελικές προετοιμασίες ενώ την Δευτέρα συναντηθήκαμε με τη Φαίη στο Island για να δούμε τον χώρο για τις τελικές λεπτομέρειες. Η βάφτιση του μικρού Δημήτρη θα είναι ένα όνειρο”, συμπληρώνει η ίδια.


Fevronia

Τα χρώματα!
Το λευκό ιβουάρ και το χρώμα της μέντας θα κυριαρχούν στον χώρο καθώς είναι χρώματα που θα ξεχωρίζουν σε μία βραδινή τελετή, όπως επισημαίνει και η Fevronia. “Αρχικά θέλαμε τα χρώμα της βάφτισης να είναι το μπλε σκούρο που αρέσει πολύ τόσο στην Φαίη όσο και σε εμένα ωστόσο καταλήξαμε ότι δεν θα αναδεικνύεται σε μια βραδινή δεξίωση. Όπως είχαμε καταλήξει στην καταπληκτική παλέτα της βάφτισης του Γιαννάκη μέσα από τις συζητήσεις μας έτσι και τώρα δημιουργήσαμε μια μοναδική παλέτα για την ημέρα του Δημήτρη στου τόνους του λευκού ιβουάρ, του αχνοκίτρινου δηλαδή και της μέντας”, λέει η ίδια.

Το θέμα της βάφτισης!
Για το αστέρι της ζωής τους οι ευτυχισμένοι γονείς διάλεξαν για θέμα της διακόσμησης το “Αστέρι”. Τα αστέρια θα κάνουν την εμφάνιση τους από την είσοδο στον χώρο, όπου θα στηθούν δύο εντυπωσιακές στήλες με αστέρια ανάμεσα στις οποίες θα περνούν οι καλεσμένοι, ενώ κάθε παιδί θα λάβει ένα αναμνηστικό με θέμα το αστέρι μαζί με τις μπομπονιέρες του Μυστηρίου – όπως πάντα θα τις έχουν φτιάξει τα παιδιά από το παιδικό χωριό SOS στο Φιλύρο-.

“Παίζουμε πολύ με το αστέρι αλλά και με τις μπάλες. Τα λουλούδια που θα χρησιμοποιήσουμε θα είναι χρυσάνθεμα, μικρά χαμομήλια, γυψόφυλλα, αγριολούλουδα, όλα σε μορφή compact. Μάλιστα στο κομμάτι του χώρου της δεξίωσης θα υπάρχει ένα εντυπωσιακό σκηνικό με φωτισμένες ρυζόμπαλες” εξηγεί. Για την κατασκευή του παραμυθένιου αυτού σκηνικού η ίδια συνεργάζεται με τον Πάνο Τσιλούνη.

Οι ιδιαίτερες λεπτομέρειες!
Ένα candy bar με χιλιάδες σημαιάκια θα περιμένει τους καλεσμένους έξω από το χώρο της εκκλησίας ενώ στον τοίχο της θα είναι τοποθετημένο το όνομα του μικρού Δημήτρη με μία εντυπωσιακή κρεμαστή σύνθεση από λουλούδια. “Στις λεπτομέρειες κρίνεται η διαφορά” λέει η Fevronia.

Και στο baby bloom του μικρού Δημήτρη θα υπάρχουν πολλές τέτοιες λεπτομέρειες, όπως ένα κεντητό μαξιλαράκι όπου θα αλλάξει ο μικρός γιος των παρουσιαστών κατά τη διάρκεια του Μυστηρίου ή το παιδικό καθιστικό που θα στηθεί για τους μικρούς καλεσμένους, με μαξιλάρια και παιδικά τραπέζια τα τραπεζομάντιλα οποίων θα είναι ζωγραφισμένα με το όνομα του Δημήτρη.

Επιπλέον στον χώρο της δεξίωσης θα υπάρχουν τραπέζια αλλά και καλαίσθητα έπιπλα όπως ροτόντες και καναπέδες -σε συνεργασία με την εταιρεία Zazoo- . “Το concept είναι να υπάρχει κινητικότητα στον χώρο αφού θα υπάρχουν θέσεις τόσο για καθιστούς όσο και για ορθίους” σημειώνει η Fevronia.

“Η Φαίη δεν έχει καθόλου άγχος”

“Μετά από τρία event που έχουμε κάνει μαζί, νομίζω ότι μου έχει πλέον πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη. Η Φαίη δεν έχει ποτέ άγχος. Και στην τελευταία μας συνάντηση αυτό μου έλεγε: Δεν σου λέω όχι! Πλέον έχουμε μια προσωπική σχέση”, λέει η Fevronia, ενώ σημειώνει πως “Ο Δημήτρης νομίζω της μοιάζει πολύ. Και ο Γιαννάκης καθώς μεγαλώνει αλλάζει και θυμίζει Φαίη αλλά ο Δημήτρης νομίζω της μοιάζει περισσότερο”.

Read More

And More