Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: Σήμερα η βάφτιση του μικρού τους γιου! Όλες οι λεπτομέρειες στο TLIFE!

Μία πολύ σημαντική ημέρα ξημέρωσε για την ζωή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Κυρίως όμως για την ζωή του δεύτερου παιδιού που απέκτησαν πριν από έναν χρόνο και κάτι.

Ο μικρός Δημήτρης Λιάγκας σήμερα το απόγευμα θα λάβει και επίσημα το όνομα του κάνοντας χαρούμενους τους γονείς του, τον αδερφό του Γιάννη, τους καλεσμένους τους και βεβαίως τον παππού του Δημήτρη – τον πατέρα της Φαίης Σκορδά- που θα ακούσει το όνομα του να περνάει στην… επόμενη γενιά!

Πρωταγωνιστές του baby bloom θα είναι φυσικά και οι νονοί του μικρού Δημήτρη, ο καλός φίλος της Φαίης Σκορφδά Σάββας Τζεβελέκης και η δημοσιογράφος Σόνια Καζόνι ενώ την βάφτιση του θα παρακολουθήσουν περίπου 280 καλεσμένοι. Άλλωστε το ζευγάρι επέλεξε η βάφτισή να γίνει στην Αθήνα -κι όχι στην Τήνο όπως η βάφτιση του πρωτότοκου γιου τους Γιάννη- για να έχουν κοντά τους περισσότερα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα!

Το TLIFE έχει εξασφαλίσει για εσένα όλες τις λεπτομέρειες για το baby bloom του μικρού Δημήτρη αλλά και για την εμφάνισή της Φαίης Σκορδά σήμερα το απόγευμα στην Βάρκιζα. Το μυστήριο θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου και θα ακολουθήσει δεξίωση στο Island.

Η λαμπερή εμφάνιση της ευτυχισμένης μαμάς!

Η Φαίη Σκορδά θα φορέσει μια custom made δημιουργία της BSB, για την περίσταση. Θα είναι ένα ανάλαφρο και ανοιξιάτικο φόρεμα σε λευκό χρώμα που θα συνδυάσει με κοσμήματα που θα κινηθούν σε minimal ύφος. Άλλωστε το ζητούμενο για εκείνη είναι να είναι κομψή αλλά ταυτόχρονα το look της να είναι συνολικά αέρινο και minimal. Πρόκειται για μία δημιουργία που η εταιρεία έφτιαξε ειδικά για την Φαίη Σκορδά ακολουθώντας φυσικά τις δικές της προτιμήσεις.

Το θέμα και τα χρώματα της διακόσμησης!

Το θέμα της διακόσμησης, που έχει επιμεληθεί μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια η καλή φίλη της Φαίης Σκορδά, Fevronia, είναι το αστέρι. Τα αστέρια θα κάνουν την εμφάνιση τους από την είσοδο στον χώρο, όπου θα στηθούν δύο εντυπωσιακές στήλες με αστέρια ανάμεσα στις οποίες θα περνούν οι καλεσμένοι Τα χρώματα της διακόσμησης θα είναι το λευκό ιβουάρ και το χρώμα της μέντας, ενώ οι εκπλήξεις θα ξεκινούν από τον χώρο της εκκλησίας όπου το όνομα του Δημήτρη θα “γραφτεί” στον τοίχο της εκκλησίας με μία εντυπωσιακή σύνθεση από κρεμαστά λουλούδια. Επιπλέον θα υπάρχει ένα πλούσιο candy bar με χιλιάδες σημαιάκια.

Ιδιαίτερο κεφάλαιο αποτελούν οι μπομπονιέρες της τελετής καθώς όπως και στον γάμο της αλλά και την βάφτιση του Γιαννάκη της, η παρουσιάστρια απευθύνθηκε στο Παιδικό Χωριό SOS στο Φίλυρο για να συνδυάσει το Μυστήριο με την προσφορά στο έργο των Παιδικών Χωριών. Οι μικροί καλεσμένοι ωστόσο θα πάρουν ένα ακόμα αναμνηστικό από την βάφτιση, έναν χειροποίητο καμβά με ζωγραφισμένα αστέρια για την διακόσμηση του παιδικού δωματίου τους, που εμπνεύστηκε η Fevronia.

Στον χώρο της δεξίωσης θα κλέψουν την παράσταση οι φωτισμένες ρυζόμπαλες που θα δημιουργούν ένα παραμυθένιο σκηνικό για τους καλεσμένους του ζευγαριού.

Χαλαρή διάθεση για την παρουσιάστρια και την οικογένειά της!

Η Φαίη Σκορδά έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που επιλέγει για να φροντίσουν κάθε λεπτομέρεια στις σημαντικές στιγμές της ζωής της. Γι’ αυτό άλλωστε και καταφέρνει να είναι χαλαρή ακόμα και την τελευταία στιγμή. Λίγες ημέρες πριν την βάφτιση του μικρού Δημήτρη άλλωστε ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε σύσσωμη την οικογένεια Λιάγκα να απολαμβάνει στην παραλία χαλαρές στιγμές.

Stay tuned στο TLIFE για όλα όσα θα γίνουν σήμερα το απόγευμα στην βάφτιση του μικρού Δημήτρη!

Read More

And More