Γ. Λιανός – Μ. Συνατσάκη: Αγαπημένος τους κριτής είναι ο Γ. Λεβέντης!

Ο Γιώργος Λιανός και η Μαίρη Συνατσάκη θα μας μεταφέρουν φέτος το καρδιοχτύπι των διαγωνιζόμενων του X – factor III από τα backstage. Σε μία συνέντευξη που παραχώρησαν από κοινού στο περιοδικό ΗΕLLO μιλάνε για το talent show αλλά και για την μέχρι τώρα καριέρα τους.

Γιώργος Λιανός

Ο Γιώργος δηλώνει πολύ χαρούμενος που θα βρίσκεται και στο τρίτο χρόνο του X – factor. Αυτή τη φορά όμως δεν θα έχει στο πλευρό του τη Δέσποινα Καμπούρη. Πώς αισθάνεται γι’αυτό; ”Η Δέσποινα ήθελε ανέκαθεν να κάνει μία εκπομπή με lifestyle περιεχόμενο στην τηλεόραση και όταν, φέτος, της έκαναν πρόταση για το LifeStyle δεν υπήρχε περίπτωση να αρνηθεί. Χαίρομαι πραγματικά για εκείνη”, δηλώνει.

Ως πρώην παίκτης σε talent show μπορεί να συμμεριστεί την αγωνία των υποψηφίων ειδικά την ώρα που η κριτική επιτροπή ανακοινώνει ποιος θα παραμείνει στο διαγωνισμό. Ποιους κριτές ξεχωρίζει; ”Μουσικά ταυτίζομαι περισσότερο με τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Γιώργο Λεβέντη ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά το πώς προωθείται αυτή η δουλειά. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι η κρίση του Νίκου Μουρατίδη και της Κατερίνας Γκαγκάκη είναι μικρότερη. Όλοι εντοπίζουν κάποια πράγματα που κρύβουν τη δική τους αλήθεια”, απαντά.

Σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει η νέα του δισκογραφική δουλειά η οποία θα περιλαμβάνει πέντε κομμάτια. ”Χαίρομαι που σημαντικοί άνθρωποι της μουσικής, όπως είναι ο Γιάννης Πάριος, ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Αντώνης Βαρδής και ο Λάκης Παπαδόπουλος, μου εμπιστεύτηκαν – δίχως δεύτερες σκέψεις – τραγούδια τους. Επίσης μαζί με τον Γιάννη Βαρδή ψάχνουμε μουσική σκηνή για να κλείσουμε κάποιες εμφανίσεις τον ερχόμενο χειμώνα, για συγκεκριμένες ημέρες”, τονίζει.

Μαίρη Συνατσάκη:

Πώς αισθάνεται που μετά το Mad της ανοίχτηκε η μεγάλη πόρτα του ΑΝΤ1; ”Ουσιαστικά δεν έχει προκύψει θέμα μεταφοράς ή μετάβασης σε άλλο κανάλι, μια και συνεχίζω κανονικά τη συνεργασία μου με το Mad TV και το Mad Radio 106.2. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που αρχικά μπήκε στη ζωή μου η Ράνια Θρασκιά με το Elatte και στη συνέχεια ήρθε το X – factor III. Η αλήθεια είναι ότι το ύφος του X – Factor III είναι αρκετά κοντά σε μένα κυρίως λόγω της θητείας μου στο Mad που είναι ένα κατεξοχήν νεανικό μουσικό κανάλι. Χαίρομαι που όλα εξελίχθηκαν πολύ ομαλά και γλυκά, χωρίς τρομακτικές αλλαγές στη ζωή μου”, δηλώνει.

Η Μαίρη αποκαλύπτει και ποιος είναι ο αγαπημένος της κριτής: ”Τους αγαπώ όλους αλλά ως τηλεθεάτρια είχα τρελή αδυναμία στον Γιώργο Λεβέντη. Συμφωνούσα πάντα με αυτό που έλεγε και με τον τρόπο που το έλεγε”.

Πώς ξεκίνησε όμως η καριέρα της; ”Εντελώς τυχαία. Το 2004 έστειλα ένα βιογραφικό στο mad που ζητούσε νέους παρουσιαστές, έκανα κάποια διαφημιστικά και βγήκα στον αέρα το Μάρτιο του 2005. Μάλλον αυτό ήταν η αφορμή για να βγάλω στην επιφάνεια το εσωτερικό ψώνιο που έκρυβα χρόνια μέσα μου”, απαντά.

Η παρουσιάστρια περιγράφει και το πώς της έγινε η πρόταση από τον ΑΝΤ1 για το Elatte: ”Όταν με πήρε τηλέφωνο ο παραγωγός της εκπομπής, ο κύριος Αντωνιάδης, μαζί με τη Ράνια Θρασκιά, πίστεψα ότι μου κάνουν πλάκα οι φίλοι μου στο τηλέφωνο. Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι όντως ήταν άνθρωποι από τον ΑΝΤ1, που ήθελαν να πάω να δουλέψω εκεί. Ακόμα και όταν πήγα το ίδιο απόγευμα στα γραφεία του σταθμού και συζητήσαμε δεν το πίστευα. Τέσσερις ημέρες μετά ξεκίνησε η εκπομπή”.

Read More

And More