Πίσω στην κορυφή της σελίδας
05.08.2010 | 15:25

Β. Λιάτσος: "Το όνομα, σου ανοίγει πόρτες"

Β. Λιάτσος: Το όνομα, σου ανοίγει πόρτες
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Το ρητό "το μήλο θα πέσει κάτω από τη μηλιά", ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του Βασίλη Λιάτσου. Ο γιος του άνκορμαν του δελτίου ειδήσεων του Star, Αιμίλιου Λιάτσου, κάνει φέτος το τηλεοπτικό του ντεπούτο. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town, μιλάει για την ευκαιρία που του δίνεται με την εκπομπή ¨Μες την καλή χαρά", τους συνεργάτες του, αλλά και πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε το επώνυμό του, στην μέχρι τώρα επαγγελματική του πορεία.  

Ο 23χρονος Βασίλης λέει πως η πρόταση από τον Alpha, ήρθε τυχαία. Ειδοποιήθηκε από την παραγωγή πως γίνεται casting για να βρεθούν νέα πρόσωπα για την εκπομπή. Εκείνος, δέχτηκε την πρόκληση, έκανε το casting και ειδοποιήθηκε λίγες μέρες αργότερα ότι έχει επιλεγεί.   

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, δεν βρίσκει λόγο να ανταγωνιστεί τους υπόλοιπους της παρέας, αφού η εμπειρία του στην τηλεόραση είναι μηδαμινή και αυτό που σίγουρα δεν χρειάζεται είναι "κόντρα" με τους συνεργάτες του. Παράλληλα, παραδέχεται ότι έχει άγχος προκειμένου να ανταποκριθεί όσο περισσότερο στις απαιτήσεις που έχει το κανάλι. "Θέλω να τους ικανοποιήσω και να δω ότι αυτό πάει καλά", λέει. Δηλώνει πως δεν του έχει γίνει ποτέ πρόταση από το Star channel. "Θεωρώ καλύτερο να ξεκινήσω από τον Alpha απ'ότι στο Star. Αν η πρώτη μου φορά ήταν εκεί, όλοι θα έλεγαν ότι μπήκα λόγω του πατέρα μου", υποστηρίζει.

Ο Βασίλης παραδέχεται οτι στο χώρο που έχει επιλέξει να εργαστεί, το επώνυμο παίζει σημαντικό ρολο, χωρίς να οδηγεί και στην καταξίωση. "Το θέμα είναι τι κάνεις εσύ. Βουτάς σε μια θάλασσα και καλείσαι να κολυμπήσεις. Δεν έχεις συνέχεια κοντά σου τον πατέρα ή τον φίλο σου", αναφέρει.

Έχει κέφι και πολύ ενθουσιασμό για το νέο του ξεκίνημα΄. "Εμένα πάντως ό,τι μου πουν οι υπεύθυνοι θα κάνω και θα βάλω τα δυνατά μου!", δηλώνει.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10