Πίσω στην κορυφή της σελίδας
12.06.2010 | 18:40

Οι άντρες καταλαβαίνουν ότι μας θέλουν με την πρώτη ματιά!

Οι άντρες καταλαβαίνουν ότι μας θέλουν με την πρώτη ματιά!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Το Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ στην Ολλανδία και του Κεντ στην Μεγάλη Βρετανία δημοσίευσε έρευνα σύμφωνα με την οποία, τον πιο σημαντικό ρόλο για την κρίση του άνδρα παίζει η πρώτη ματια. Ούτε ο χαρακτήρας, ούτε το επάγγελμα παίζουν σημαντικό ρόλο στην απόφασή των ανδρών να πλησιάσουν μια γυναίκα.  

Μην σκεφτείς πως οι άνδρες είναι τόσο "επιφανειακοί"! Σύμφωνα με τους επιστήμονες αυτό είναι στο DNA τους. Όταν ένας άνδρας βλέπει ερωτικά μια γυναίκα, τότε αυτόματα λειτουργεί το ένστικτο επιβίωσης. Σκέφτεται υποσυνείδητα πως η γυναίκα αυτή είναι κατάλληλη για να κάνει παιδιά μαζί της. Μάλιστα το πρώτο δείγμα "γονιμότητας",  είναι το πρόσωπό της.  Μην απορείς λοιπόν που "παίζει το μάτι τους περισσότερο από τις γυναίκες.

Αντίθετα εσύ, θα ψάξεις υποσυνείδητα τον άνδρα που θα γίνει η "κολόνα" του σπιτιού σου! Έχεις ανάγκη από ένα σύντροφο που θα σε προστατεύσει κι εσένα και τα παιδιά σου. Όπως είναι φυσικό λοιπόν, για να βρεις τον κατάλληλο χρειάζεται να μάθεις περισσότερα για αυτόν. Πρέπει να πάρεις τον χρόνο σου, να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά και μετά να αποφασίσεις.  

Υποσυνείδητα οι γυναίκες σκέφτονται κυρίως αν θα είναι ένας πιστός σύντροφος που θα τους παρέχει τα απαραίτητα- και η συγκεκριμένη διεργασία είναι αυτόματη και γίνεται στο πλαίσιο του ενστίκτου επιβίωσης.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10