Έξαλλη η Madonna: “Αυτό είναι μια μορφή τρομοκρατίας”

Σε έξαλλη κατάσταση βρίσκεται η Madonna, της οποίας ο προσωπικός υπολογιστής και τα τηλέφωνα φαίνεται πως έχουν παραβιαστεί από hackers. Η βασίλισσα της ποπ σύμφωνα με πληροιφορίες της Βρετανικής Mirror φοβάται ότι κάποιος από την ομάδα της είναι υπεύθυνος για τη διαρροή φωτογραφιών και ακυκλοφόρητων τραγουδιών της.

/

“Είναι καλλιτεχνικός βιασμός” έγραφε η Madonna μέσω Instagram και συμπλήρωνε: “Αυτό είναι μία μορφή τρομοκρατίας! Γιατί οι άνθρωποι να θέλουν να καταστρέψουν την καλλιτεχνική πρόοδο; Γιατί να κλέψουν; Γιατί να μη μου δώσουν την ευκαιρία να τελειώσω ένα τραγούδι πριν το στείλω στον κόσμο για να ακουστεί;”.

/

Η καλλιτέχνης κατέβασε αργότερα τα οργισμένα post της για να τα αντικαταστήσει με μία ηπιότερη αντίδραση: “Σας ευχαριστώ που δεν ακούσατε! Σας ευχαριστώ για την αφοσίωση σας! Σας ευχαριστώ που περιμένετε κι αν ακούσατε τα τραγούδια να ξέρετε ότι είναι demo γραμμένα πριν από χρόνια που δεν ήταν έτοιμα ακόμα να βγουν στην κυκλοφορία”, έγραψε στους fan της μέσω Instagram.

Σύμφωνα με τη Mirror οι hacker που τον τελευταίο καιρό έχουν πλημμυρίσει το διαδίκτυο με φωτογραφίες και τραγούδια της star, έχουν ως έδρα δράσης το Ισραήλ. Τα αρχεία μπορούν να πιάσουν χιλιάδες ευρώ στη μαύρη αγορά ανάμεσα σε σκληροπυρηνικούς fan της Madonna.

Read More

And More