Ο τραγουδιστής της Madonna στο TLIFE: “Της άρεσε πολύ, όταν ήρθε στην Ελλάδα!”

Ο Isaac Sinwanni έρχεται στην Αθήνα την Κυριακή. Ο μέντορας της Μadonna όπως τον αποκαλούν, μίλησε στο TLIFE για την μεταξύ τους σχέση , για την οικονομική κρίση και εξήγησε το μήνυμα της Κabbalah. Ο γνωστός ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Isaac, αφού εδώ και ένα χρόνο έκανε γνωστό ότι και εκείνος έχει ασπαστεί την Κabbalah.

”Η Κabbalah είναι μια γνώση που εξηγεί πως λειτουργεί το σύμπαν, πως λειτουργεί ζωή. Το μήνυμα που θέλω να περάσω ειδικά στους ανθρώπους είναι ότι υπάρχει ελπίδα. Οι άνθρωποι πρέπει να αρχίζουν να σέβονται ο ένας τον άλλον. Πρέπει να καταλάβουν ότι όλοι οι Έλληνες είναι ένα και οτι δεν φταίει μόνο ένας για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα. Πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι όλοι ειναι υπεύθυνοι για να κάνουν την κατάσταση καλύτερη”, υπογραμμίζει.

Σχετικά με το τραγούδι που είπανε μαζί στην περιοδεία της Madonna είπε: ” Όλη μου τη ζωή τραγουδάω. Ασχολούμαι με το τραγούδι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Παίζω κιθάρα και πιάνο. Η μουσική ενώνει τους ανθρώπους. Ήταν μια φανταστική εμπειρία. Ήταν πολύ ξεχωριστό για μένα. Η Madonna μου πρότεινε να τραγουδήσουμε μαζί. Άκουσε τη φωνή μου σε ένα συνέδριο της Κabbalah όπου τραγουδάμε και μου ζήτησε να την συνοδεύσω στην περιοδεία”.

Θα τους δούμε ποτέ στην ΑΘήνα σε κάποια διάλεξη μαζί; ”Ποτέ δεν ξέρεις! Η Madonna λατρεύει την Ελλάδα, την ενέργεια του μέρους και τους ανθρώπους της. Της άρεσε πολύ όταν είχε έρθει. Θα ήταν φανταστικό αν γινόταν στο μέλλον!”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Kaballah κάθε χρόνο γιορτάζει την Εβραϊκή Πρωτοχρονιά στην Νέα Υόρκη, εκεί το παρών έδωσαν ονόματα όπως η Demi Moore με τον σύζυγο της Ashton Kutcher και η Donna Karan. Η Madonna αν και κάθε χρόνο τιμάει αυτή την ειδική γιoρτή φέτος έλαμψε δια της απουσίας της. O λόγος; ”Η Madonna δεν μπόρεσε να έρθει φέτος επειδή είναι πολύ απασχολημένη με την σκηνοθεσία της ταινίας της, συνήθως έρχεται”, εξηγεί ο φίλος της Isaac.

Δες το βίντεο με τον Isaac Sinwanni να τραγουδάει στο πλευρό της Madonna!

Read More

And More