Η Madonna λατρεύει να φοράει τα ρούχα της 14χρονης κόρης της!

Η Madonna έδωσε μαζί με την 14χρονη κόρη της Lourdes μία συνέντευξη στα πλαίσια της νέας τους κολεξιόν με τίτλο ”Material Girl”. Το γεγονός πως η 53χρονη σταρ ψάχνει το ελιξήριο της νεότητας είναι γνωστό. Ένα στυλιστικό τρικ που την βοηθάει να δείχνει νέα, είναι να φοράει ρούχα της 14χρονης κόρης της.

Όταν ρώτησαν την Lourdes αν φορούσε ρούχα της μαμάς της απάντησε: ”Ναι συνέχεια. Αλλά τώρα κάνει κι εκείνη το ίδιο σε εμένα. Αλλά είναι τόσο ενοχλητικό καθώς το νούμερο των παπουτσιών μου είναι μεγαλύτερο από το δικό της και μου σπάει τα νεύρα”. Η Madonna είναι γεγονός πως προσέχει πάρα πολύ την γραμμή της άρα χωράει στα ρούχα της κόρης της. Το αν ταιριάζει όμως σε μια 53χρονη να ντύνεται με το στυλ μιας 14χρονης, αυτό είναι άλλο θέμα.

Η Madonna δήλωσε πως της αρέσει πολύ που συνεργάζεται με την κόρη της. ”Ξέρεις, έχω μία συγκεκριμένη άποψη για τα πράγματα, το ίδιο και εκείνη. Έχει όμως καλό γούστο. Πολλές φορές κολακεύουμε η μία την άλλη αλλά έχουμε και τις διαφωνίες μας”, ενώ η Lourdes συμπλήρωσε: ”Ναι, υπάρχουν διάφορες διαφωνίες αλλά στο τέλος όλα πάνε καλά”. Η Μadonna παραδέχτηκε πως αισθάνεται πολύ υπερήφανη για την κόρη της.

Η Lourdes δεν φαντζόταν ποτέ ότι θα έφταναν τα πράγματα μέχρι εκεί και ότι θα περπατούσε στο ροζ χαλί (χρώμα που απεχθάνεται). Εξέφρασε επίσης την επιθυμία της να βάψει τα μαλλιά της την ημέρα των γενεθλίων της αν και η Madonna δεν θέλει. ”Αν τα βάψει τώρα τα μαλλιά της, πάει αυτό ήτανε. Μετά θα πρέπει να τα βάφει συνέχεια”, δήλωσε η τραγουδίστρια με αυστηρό ύφος.

Δες τα βίντεο:

Read More

And More