Η εισβολή της Μπέτυ Μαγγίρα στο TL!FE

Η Μπέτυ Μαγγίρα χωρίς αμφιβολία είναι μία όμορφη και πάντα στυλάτη γυναίκα σε συνδυασμό με μία έντονη προσωπικότητα. Μεγάλο ποσοστό για αυτή την εντυπωσιακή εμφάνιση είναι φυσικά η ενημέρωση γύρω από τα θέματα που αφορούν κάθε σύγχρονη γυναίκα.

Όταν λοιπόν μπήκε για πρώτη φορά στη σελίδα του TL!fe, όπως δήλωσε η ίδια ενθουσιάστηκε. Ήταν αυτό που έψαχνε. Διάβασε όλα τα άρθρα και τις συμβουλές, αλλά δεν της έφτανε. Και τι να κάνει; Ήρθε στα γραφεία μας, σε μια προσπάθεια μήπως καταφέρει να μάθει παραπάνω πράγματα, πριν αυτά ακόμα δημοσιευτούν από την ομάδα του TL!fe…

Η Τατιάνα Στεφανίδου την υποδέχτηκε στα γραφεία του TL!fe και επειδή δεν ήθελε να χαλάσει το χατίρι της Μπέτυς Μαγγίρα, της έδειξε μερικά από τα “Exclusive” θέματα του site. Αλλά όχι μόνο για εκείνη, αλλά και για τους “Exclusive” τηλεθεατές της εκπομπής που παρουσιάζει η Μπέτυ Μαγγίρα κάθε Κυριακή στον ALPHA.

Οι δύο γυναίκες συζήτησαν τα πάντα!!! Και φυσικά η συζήτηση τους καταγραφόταν από τις κάμερες της εκπομπής “EXCLUSIVE”¨και όσα είπαν θα έχουν την ευκαιρία να τα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές αυτήν την Κυριακή. Και καταλαβαίνετε…Όταν οι γυναίκες πιάνουν το μπιρι-μπιρι, αυτά που λένε σίγουρα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Η Μπέτυ Μαγγίρα ήθελε να τα μάθει όλα. Έτσι επισκέφτηκε ένα – ένα τα γραφεία των συνεργατών!

Φυσικά η έκπληξη όλων όσων δουλεύουν στο TL!fe ήταν μεγάλη. Όπως βλέπετε στην φωτογραφία, η Μπέτυ Μαγγίρα ενημερώνεται από την αρχισυντάκτρια της ενότητας NEWS για όλες τις εξελίξεις της επικαιρότητας αλλά και του lifestyle.

Ούτε ο Νίκος Ευαγγελάτος γλίτωσε από την γλυκιά παρουσιάστρια και μίλησε μαζί της για τα νέα δεδομένα στον τομέα της ενημέρωσης και φυσικά για την σύζυγο του, Τατιάνα Στεφανίδου.

Στο τέλος, η Μπέτυ Μαγγίρα σαν “καινούρια” μαμά, ζήτησε από την Τατιάνα να της δείξει την ενότητα για το παιδί. Καθ’ όλη την διάρκεια του γυρίσματος η παρουσιάστρια της εκπομπής “Exclusive” δεν σταματούσε να δείχνει τις φωτογραφίες της κορούλας της που έχει τραβήξει με το κινητό δείχνοντας πόσο πολύ απολαμβάνει τον νέο αυτό ρόλο στην ζωή της!

Κάπως έτσι λοιπόν, τα μυστικά του TL!fe θα βγήκαν στην … “φόρα” Exclusive, από την Μπέτυ Μαγγίρα,την Κυριακή στον ALPHA!

Η “Exclusive” επίσκεψη της πάντως στα γραφεία αποτέλεσε μία ευχάριστη νότα για όλους…

Read More

And More