Χατζηγιάννης – Μακρυπούλια: Ζευγάρι ή απλώς φίλοι;

Το τελευταίο διάστημα ακούγονται πολλά για την Ζέτα Μακρυπούλια και το Μιχάλη Χατζηγιάννη. Άλλοι υποστηρίζουν πως είναι μαζί εδώ και τρεις μήνες. Κάποιοι άλλοι ότι είναι απλώς φίλοι. Υπάρχουν και κάποιοι που υποστηρίζουν ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση και πως υπάρχει ένα απλό φλερτ. Τελικά από όλα αυτά τη ισχύει;

”Δεν ισχύει ότι ο Μιχάλης έχει σχέση με τη Ζέτα. Είναι εξαιρετικό κορίτσι αλλά δεν είναι ζευγάρι. Το διαψεύδω”, δηλώνει ο Πασχάλης Μουχταρίδης, στενός συνεργάτης του τραγουδιστή στο People. Κάτι αντίστοιχο δηλώνει και άτομο από τη πλευρά της Ζέτας: ”Δεν ισχύει αυτή η σχέση με τον τρόπο που τη πλασάρουν. Δεν είναι ζευγάρι αλλά δύο άνθρωποι που συμπαθούν πολύ ο ένας τον άλλον και τρέφουν εκτίμηση για τη πορεία που έχει διαγράψει ο καθένας τους μέχρι τώρα. Μα πού είναι το παράλογο να έρθουν πιο κοντά; Έχουν σχεδόν την ίδια ηλικία και μπορούν εύκολα να έχουν κοινά ενδιαφέροντα”.

Οι δυο τους πλέον κάνουν πολύ καλή παρέα και προβλέπεται να τους δούμε πολλές φορές μαζί σε κοινές εξόδους. Άτομο από τον καλλιτεχνικό χώρο που τους συναντά συχνά λέει: ”Κάποιοι μάλιστα που γνωρίζουν και τους δύο προχώρησαν ακόμα παραπέρα και εύχονται να υπάρξει μεταξύ τους εκείνη η χημεία που τα αλλάζει όλα και μετατρέπει τη φιλία σε κάτι βαθύ”.

Read More

And More