Μάνος Ιωάννου: Δες την τούρτα που του έφτιαξε η μαμά του!

Μπορεί ο ίδιος να είχε σκοπό να ξεκινήσει γυμναστική και διατροφή ενόψει καλοκαιριού, αλλά η μητέρα του Μάνου Ιωάννου φαίνεται πως είχε αντίθετη γνώμη. Η κυρία Ιουλία Μαυρίδου, θέλει να περιποιείται τον γιο της όποτε της δίνεται η ευκαιρία και γι’ αυτό του έφτιαξε μια λαχταριστή τούρτα… χαλώντας του τα σχέδια για εγκράτεια και υγιεινή διατροφή.

Πριν την δοκιμάσει ο 27χρονος ηθοποιός, φωτογράφισε την λαχταριστή τούρτα του και δημοσίευσε την φωτογραφία μέσω Instagram γράφοντας χιουμοριστικά: “Κι είπα στη μάνα μου ότι ξεκίνησα γυμναστική αλλά μάλλον δεν το κατάλαβε!”.


Όπως ήταν αναμενόμενο οι διαδικτυακού φίλοι του ηθοποιού αμέσως εξέφρασαν την επιθυμία να… γνωρίσουν τη μαμά του ηθοποιού που περιποιείται τόσο τον γιο της, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που “προσφέρθηκαν” να θυσιαστούν και να φάνε εκείνοι την τούρτα για να μη χαλάσει την δίαιτά του ο ηθοποιός.

Πάντως ο ηθοποιός φαίνεται πως ζει μια πολύ “γλυκιά” περίοδο της ζωής του καθώς εκτός από τις γλυκές εκπλήξεις που ετοιμάζει για εκείνον η μαμά του, ο ίδιος όπως όλα δείχνουν βρίσκεται στην αρχή μιας όμορφης σχέσης με την αδερφή της Ολυμπίας Χοψονίδου, Βαλέρια.

Read More

And More