Μάντη Περσάκη – Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Μας ξεναγούν στη μονοκατοικία τους στο Μετς!

Το επιβλητικό νεοκλασσικό της γιαγιάς της Μάντης Περσάκη στο Μετς, ανακαινίστηκε πλήρως και μετατράπηκε σε μία μοντέρνα μονοκατοικία που από την επομένη του γάμου τους τον περασμένο Οκτώβριο φιλοξενεί την γυμνάστρια και τον αθλητή σύζυγό της. Η Μάντη Περσάκη και ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης άνοιξαν τις πόρτες του σπιτιού τους στον φωτογραφικό φακό του περιοδικού ΟΚ! και αποκάλυψαν τις πιο όμορφες γωνιές της μονοκατοικίας τους.

Διακοσμημένο στο ύφος του mix ‘n match και με τοίχους βαμμένους στις αποχρώσεις του γκρι το σπίτι του ζευγαριού κλέβει τις εντυπώσεις. Η αγαπημένη γωνιά του Αλέξανδρου στο σπίτι είναι το αίθριο με τον κρεμαστό του κήπο όπου μαζί με την σύζυγό του χαλαρώνουν στον ελεύθερο χρόνο τους.

Τα περισσότερα έπιπλά τους ανήκουν στην γιαγιά Αδαμαντία που έφυγε από τη ζωή πριν από 5 χρόνια. “Η διακόσμηση θέλαμε να θυμίζει τα παλιά σπίτια γι΄αυτό και οι ηλεκτρικές συσκευές δεν είναι εντοιχισμένες” εξηγεί η γυνάστρια.

“Ταιριάζουμε πολύ και ως συγκάτοικοι” δηλώνει η Μάντη Περσάκη. “Ο Αλέξανδρος με συμπληρώνει – ό,τι δεν κάνω εγώ καλά, το κάνει έκεινος και το αντίστροφο. Πριν παντρευτούμε τσακωνόμαστε περισσότερο, τώρα ποτέ”΄, εξομολογείται η όμορφη γυμνάστρια. “Η Μάντη είναι η πρώτη γυναίκα με την οποία συζώ. Μου αρέσει να τη φροντίζω και να την περιποιούμαι” συμπληρώνει ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε πριν από λίγους μήνες δηλώνει: “Αγαπάμε πολύ τα παιδιά και θέλουμε να γίνουμε γονείς. Τα παιδιά είναι θείο δώρο. Μακάρι να έρθει σύντομα!”.

Περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

Read More

And More