Μάρα Δαρμουσλή: Με τον σύντροφό της στην σκηνή του θεάτρου! Φωτογραφίες

Μετά τη συνεργασία τους στην “Γυναίκα με τα μαύρα” την περασμένη θεατρική σεζόν, ο Τάσος Δαρδαγάνης και η Μάρα Δαρμουσλή ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους. Μάλιστα εκείνος δεν περιορίζεται μόνο στην σκηνοθεσία της νέας τους παράστασης, αλλά ανεβαίνει στην σκηνή μαζί της.

Το ζευγάρι, που κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πρωταγωνιστεί μαζί στην παράσταση “To τρίο Ράιχ”.

Μαζί τους στην σκηνή βρίσκεται και ο καταξιωμένος μουσικός Νίκος Τουλιάτος.

Ο σκηνοθέτης και η ηθοποιός σύντροφός του θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν μαζί στην σκηνή του Θεάτρου Λύχνος Τέχνης για έξι παραστάσεις. Το TLIFE τους συνάντησε στην πρώτη από αυτές.

H Μάρα Δαρμουσλή εντυπωσιάζει στην μεσοπολεμική αυτή σάτιρα και το TLIFE κατέγραψε στιγμιότυπα από τις εμφανίσεις της στην σκηνή.

Το ζευγάρι παρόλο που γνωριζόταν εδώ και πολλά χρόνια, ήρθε πιο κοντά μέσα από την πρώτη του συνεργασία στην “Γυναίκα με τα μαύρα”. Οι δυο τους είναι άνθρωποι ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και δεν είναι τυχαίο που ο φωτογραφικός φακός δεν τους εντοπίζει συχνά μαζί, αφού προτιμούν να ζουν διακριτικά τη σχέση τους.

Άλλωστε αυτή είναι σταθερή στάση για ότι αφορά στην προσωπική ζωή του πρώην μοντέλου. Η Μάρα Δαρμουσλή σπάνια έχει απασχολήσει για προηγούμενες σχέσεις της τα media. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ακόμα και το διαζύγιο της από τον πυγμάχο Παύλο Καπώνη – με τον οποίο έχει αποκτήσει τον γιο της Άγγελο- ήταν “αθόρυβο”.

Read More

And More