Πίσω στην κορυφή της σελίδας
16.10.2010 | 19:50

Οι επώνυμοι παίρνουν μέρος στον Κλασικό Μαραθώνιο!

Οι επώνυμοι παίρνουν μέρος στον Κλασικό Μαραθώνιο!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Κορυφαίοι μαραθωνοδρόμοι θα διεκδικήσουν μια θέση στο βάθρο του 28ου Κλασσικού Μαραθωνίου της Αθήνας την Κυριακή 31 Οκτωβρίου προκειμένου να συνδέσουν το όνομά τους τόσο με την πρώτη παρουσία της διοργάνωσης στο team των "Χρυσών Μαραθωνίων" της IAAF. O μαραθώνιος αυτός είναι σημαντικός γιατί  είναι και η επέτειος των 2500 χρόνων από την Μάχη του Μαραθώνα. 

Ύστερα από πρωτοβουλία του ΣΕΓΑΣ και του πρόεδρου Βασίλειου Σεβαστή σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού και της τηλεόρασης φωτογραφήθηκαν με σκοπό να διαδώσουν το φετινό Μαραθώνιο.

Οι Πόπη Τσαπανίδου, Έλλη Στάη, Έρρικα Πρεζεράκου, Αντώνης Κανάκης, Περικλής Ιακωβάκης και Νίκος Αλιάγας ανταποκρίθηκαν σε αυτό το ξεχωριστό κάλεσμα, δίνοντας στην φωτογράφηση τον καλύτερό τους εαυτό.Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Νϊκος Αλιάγας φωτογραφήθηκε στη Γαλλία, λόγω των ανειλημμένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων. Όλοι τους φωτογραφήθηκαν μαζί με ένα παιδάκι ενώ η Έρρικα Πρεζεράκου εντυπωσίασε με την λάμψη της.Η Έλλη Στάη θα συμμετάσχει επίσης και στον αγώνα των 10.000 μέτρων την ημέρα διεξαγωγής του μαραθωνίου.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10