Eurovision 2015: Στα παρασκήνια της φωτογράφισης της Μαρίας Έλενας Κυριάκου για γνωστό περιοδικό λίγες ημέρες πριν τη μεγάλη βραδιά!

Ως ερμηνεύτρια της χρονιάς βραβεύτηκε φέτος η Μαρία Έλενα Κυριάκου στην πατρίδα της από το περιοδικό Madame Figaro Κύπρου στα ετήσια βραβεία “Γυναίκες της χρονιάς” . Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον 60ο διαγωνισμό της Eurovision πόζαρε για το εξώφυλλο του επετειακού τεύχους του περιοδικού και μίλησε για όλα λίγες εβδομάδες πριν ανέβει στην σκηνή του Ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού.

“Όταν είδα για πρώτη φορά τα παιδιά μου στην τηλεόραση, τρόμαξα. Έκανα λάθος. Δεν έπρεπε να τα προβάλω, γιατί απ’ εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα να τα βγάλω. Κι όταν ξεκίνησα να αρνιέμαι μου έλεγαν ‘αφού τα είδαμε’. Λόγω άγνοιας το έκανα. Δεν γνώριζα την έκταση που θα είχε μετέπειτα. Προσπαθώ να τα βγάλω έξω από το παιχνίδι της δημοσιότητας” δήλωσε μεταξύ άλλων στο περιοδικό η Μαρία Έλενα Κυριάκου.


Backstage από την φωτογράφιση για το τεύχος Μαΐου του Madame Figaro Κύπρου.

Στην φωτογράφιση της βρέθηκε η κάμερα της κυπριακής ιστοσελίδας ilovestyle στην οποία η Μαρία Έλενα Κυριάκου αποκάλυψε τις προσδοκίες της για την πορεία της στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision. “Κανείς δεν αισθάνεται έτοιμος για εκείνη τη σκηνή, αλλά πιστεύω πολύ στο κομμάτι και νιώθω ότι θα πάμε καλά. Τώρα το καλά, δεν σημαίνει τις τρεις πρώτες θέσεις, είναι κάτι πολύ δύσκολο αυτό κι έχω προετοιμαστεί ψυχολογικά γι’ αυτό, αλλά στις 10 – 12 θέσεις γιατί όχι; Το αξίζουμε” είπε.

Δες τα βίντεο από τα παρασκήνια της φωτογράφισης.

Read More

And More