Eurovision 2015: Η Μαρία Έλενα Κυριάκου έκανε την πρώτη επίσημη πρόβα της στη Βιέννη! Δες φωτογραφίες και video!

Την πρώτη επίσημη πρόβα της ολοκλήρωσε η Μαρία Έλενα Κυριάκου κατά την δεύτερη ημέρα της παραμονής της στη Βιέννη μαζί με την ελληνική αποστολή που θα συμμετέχει στον 60ο διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision. Η Μαρία Έλενα Κυριάκου φορώντας μια εντυπωσιακή δημιουργία του Δημήτρη Πέτρου -το styling ήταν του Κώστα Ζήση- ανέβηκε για πρώτη φορά στη σκηνή του Wiener Stadthalle που θα φιλοξενήσει τον διαγωνισμό.

Η ίδια μοιράστηκε μέσω Facebook τις πρώτες εντυπωσιακές φωτογραφίες από την πρόβα της μας έδωσε μια γεύση για την εμφάνιση της στον ημιτελικό της 19ης Μαΐου.

Οι εντυπωσιακοί φωτισμοί που σχεδίασε ο Κωνσταντίνος Γαρίνης πλαισιώνουν το τραγούδι “One Last Breath” που ερμηνεύει η Μαρία Έλενα Κυριάκου με τον Ευθύβουλο Θεοχάρους να την συνοδεύει στο πιάνο ενώ ο Άλεξ Οικονόμου και η Κατερίνα Κυριάκου αναλμαμβάνουν τα φωνητικά.

“Πρωταρχικός μου στόχος είναι να αγγίξω την καρδιά του κοινού. Έχω γνωρίσει τους εθελοντές που αγαπούν πολύ τη μουσική και κάνουν όλη αυτή τη δουλειά χωρίς κέρδος και πολλούς αξιόλογους μουσικούς” είπε μεταξύ άλλων η ενθουσιασμένη Έλενα Μαρία Κυριάκου στο video που γυρίστηκε στα παρασκήνια της πρώτης πρόβας της.

Δες όλο το backstage video!

Read More

And More