Γιάννης Αϊβάζης – Μαρία Κορινθίου: Το καυτό φιλί και τα τρυφερά λόγια τους που διαψεύδουν τις φήμες χωρισμού!

Τελευταία βραδιά απόψε που η Μαρία Κορινθίου θα μεταμορφωθεί σε “Μαριγώ” για το κοινό της Αθήνας, καθώς η παράσταση “Άνω – Κάτω” στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον σύζυγό της και σκηνοθέτη επίσης της παράστασης Γιάννη Αϊβάζη, ρίχνει την αυλαία της στην πρωτεύουσα και θα παρουσιάζεται το επόμενο διάστημα στην Θεσσαλονίκη. Συγκινημένη για το ταξίδι της παρέα με τη “Μαριγώ” στην σκηνή του ανέβασε από τον χώρο του Θεάτρου Βεάκη μια φωτογραφία της κι ένα τρυφερό μήνυμα.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Maria Korinthiou (@mariakorinthiou) στις

Ιδιαίτερη μνεία έκανε στο μήνυμα της στον σύζυγό της, τον “μούργο” της όπως τον αποκάλεσε που την εμπιστεύτηκε με αυτόν τον ρόλο που έκλεψε τις εντυπώσεις ήδη από την πρεμιέρα της παράστασης.

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας τιμήσατε με την παρουσία σας, ευχαριστώ σε όσους γράψανε και μεταφέρανε όλα αυτα τα υπέροχα λόγια και όλες αυτές τις υπέροχες κριτικές για εμένα και γι’ αυτόν τον υπέροχο ρόλο που μου δόθηκε η ευκαιρία να ενσαρκώσω και ενα ακόμα πιο μεγάλο ευχαριστώ στον μούργο μου Γιάννη Αϊβάζη που με πίστεψε και μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω, αγαπήσω και ζήσω την “Μαριγώ” μου! Ραντεβου στην Θεσσαλονικη!”, έγραψε η ηθοποιός.

Με τον σύζυγό της και τους συναδέλφους της πριν από την έναρξη μίας ακόμη παράστασης.

Άμεση και εξαιρετικά τρυφερή ήταν η απάντηση του Γιάννη Αϊβάζη, που σχολίασε την φωτογραφία με τα εξής γλυκά λόγια: “Μωράκι μου, πάντα σε πιστεύω γιατί αυτό το μεγάλο ταλέντο που έχεις ειναι πολύ μεγάλο και δεν το έχεις δείξει ακόμα! Αυτό που έκανες 2 χρόνια τώρα στο “Άνω κάτω” ειναι ελάχιστο μπροστά σε αυτά που έχεις να κάνεις ακόμα”.

Οι δύο ηθοποιοί παρά τις φήμες που τους ηθελαν να έχουν πρόσφατα φτάσει ένα βήμα πριν το διαζύγιο (Η Μαρία Κορινθίου είχε μιλήσει στο TLIFE ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπήρχε βάση στις φήμες) φαίνεται πως αγαπιούνται και αλληλοθαυμάζονται, ενώ δεν διστάζουν να το εκφράζουν και δημόσια μέσω των social media.

Οι ίδιοι μάλιστα σχολίασαν αυτές τις φήμες και με μία φωτογραφία τους λίγη ώρα αργότερα. Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου αντάλλαξαν ένα καυτό φιλί μπροστά στον φακό και δημοσίευσαν το στιγμιότυπο.


“Αποκλειστικό, Αϊβάζης – Κορινθίου υπογράφουν το διαζύγιό τους μπροστά στον μεγαλοδικηγόρο” έγραψαν οι ηθοποιοί απαντώντας στις φήμες με τον πιο τρυφερό τρόπο με την βοήθεια του “μεγαλοδικηγόρου” Κώστα Φραγκολιά.

Read More

And More