Δύσκολες ώρες για τη Μαρία Κορινθίου – “Έχασε” τον σκύλο της

Η χθεσινή ημέρα είχε το πιο απροσδόκητο και επώδυνο τέλος για την Μαρία Κορινθίου. Η ηθοποιός είχε ξεκινήσει την ημέρα της με την καλύτερη διάθεση, ωστόσο το ίδιο βράδυ έμελε να βιώσει μία απώλεια που την στενοχώρησε πολύ.

Το μικρό yorkshire της οικογένειας της, Ευριπίδης, “έφυγε” ξαφνικά συγκλονίζοντας την ηθοποιό που έστειλε για εκείνον μέσω Instagram ένα γλυκό μήνυμα.

Τον χάσαμε…..#rip αγορίνα μου! Ευριπιδη μου

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Maria Korinthiou (@mariakorinthiou) στις


Ο Ευριπίδης μάλιστα ήταν εκείνος από τα κατοικίδια της οικογένειας που η Μαρία Κορινθίου είχε ξεχωρίσει για να φωτογραφηθεί μαζί του για το περιοδικό People.

“Ο Ευριπίδης είναι ουσιαστικά ο σκύλος της κόρης μου, της Ισμήνης. Μας το χάρισε ο αδελφός του Γιάννη (σ.σ. Αϊβάζης). Είναι το “μωρό” της οικογένειας. Οι αγαπημένες δραστηριότητες του Ευριπίδη είναι να σκαλίζει την τσάντα του Γιάννη και να μασουλάει ρούχα, αλλά και τα παιχνίδια της Ισμήνης! Ως φιλόζωη, θεωρώ πως το πρώτο πράγμα που πρέπει κάποιος να κοιτάξει είναι να υιοθετεί τα ζωάκια, παρά να τα αγοράζει. Εμείς έτυχε να έχουμε ράτσες, γιατί μας τα χάρισαν. Από μικρή είχα έρωτα με τα ζώα και αυτό που θυμάμαι πολύ έντονα από την παιδική μου ηλικία είναι να πηγαίνω σπίτι όποιο αδέσποτο έβλεπα στο δρόμο”, έλεγε το 2013 στο περιοδικό.

Η ίδια και ο σύζυγός της, Γιάννης Αϊβάζης, λατρεύουν τα ζώα και η παρουσία τους στο σπίτι τους είναι σημαντική. Εκτός από το boxer σκυλί τους, τη Λόρκα και το chow chow Μάρκο, έχουν και έναν παπαγάλο.


Η Μαρία Κορινθίου συχνά μοιράζεται φωτογραφίες των κατοικιδίων της μέσω Instagram.

Την ίδια αγάπη για τα ζώα έχει κληρονομήσει η κόρη τους Ισμήνη η οποία μεγαλώνει σε ένα περιβάλλον όπου τα ζωάκια έχουν πάντα θέση, μαθαίνοντας να τα αγαπά και να τα σέβεται.

Read More

And More