Μαρία Μπακοδήμου: Έξοδος με τον πρώην σύζυγό της Δημήτρη Αργυρόπουλο! Φωτογραφίες

Μπορεί η Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος να έχουν πάρει διαζύγιο περισσότερο από μία δεκαετία πριν αλλά όσα χρόνια κι αν περνούν θα παραμένουν πάντοτε οικογένεια. Άλλωστε η παρουσιάστρια έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της τους δύο γιούς της, τον Νικήτα και τον Άρη που θα τους ενώνουν για μια ζωή.

Οι σχέσεις μεταξύ τους δεν περιορίζονται στις τυπικές συνεννοήσεις για τα παιδιά τους. Οι δύο πρώην σύζυγοι έχουν καταφέρει να είναι φίλοι και μια πραγματική οικογένεια που απλώς δεν μένει πια μαζί. Αυτό περιέγραφε άλλωστε σε συνέντευξή της και η Μαρία Μπακοδήμου αρκετά χρόνια πριν λέγοντας: “Είμαστε μια πολύ αγαπημένη οικογένεια που απλώς δεν ζει μαζί. Ήταν επιλογή μας αυτή και περνάμε πολύ όμορφα και τα παιδιά βλέπουν τους γονείς τους χωρίς προβλήματα”.

Η καλή τους σχέση φαίνεται έμπρακτα και σε κάθε δημόσια εμφάνιση τους. Στην πιο πρόσφατη από αυτές, στο επίσημο event για το Twitter Ελλάδος στο ξενοδοχείο Πεντελικόν, τους συνάντησε το TLIFE που κατέγραψε τα στιγμιότυπα από την έξοδό τους.

Η παρουσιάστρια του Star με τον Ηλία Βρεττό.


Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος με τον Ηλία Βρεττό και τον Θέμη Γεωργαντά.

Read More

And More