Μαρία Μπεκατώρου: “Το παλεύω να κάνω ένα παιδί με εξωσωματική”

Για την επιθυμία που μοιράζεται με τον επί 15 χρόνια σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο, να αποκτήσουν ένα παιδί, μίλησε μεταξύ άλλων η Μαρία Μπεκατώρου στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. Η τελευταία καλεσμένη της χρονιάς στο Πρωινό ΑΝΤ1, τονισε ότι θέλει πολύ να έρθει ένα παιδί στην ζωή της και μαζί με τον σύζυγό της το προσπαθούν.

/

“Προσπαθώ, το παλεύω δηλαδή να αποκτήσω ένα παιδί με εξωσωματική. Είμαι νομίζω σε έναν καλό δρόμο γιατί έχω μία πολύ καλή ψυχολογία” διευκρίνισε η παρουσιάστρια των Καρντάσιανς. Στην ερώτηση των παρουσιάστων για το πόσες προσπάθειες είναι διατεθειμένη να κάνει, η Μαρία Μπεκατώρου απάντησε: “Επειδή είμαι άνθρωπος που αγαπώ πολύ την ζωη και θέλω να έχω μία ποιότητα στη ζωή μου, έχω αποφασίσει ότι θα προσπαθήσω μέχρι ενός σημείου. Κι αν έρθει, ήρθε. Αν δεν έρθει θα πω εντάξει και πως δεν το ήθελε και ο Θεός”.

Τέλος η Μαρία Μπεκατώρου ευχαρίστησε τον Γιώργο Λιάγκα όταν της είπε ότι αφού είναι 15 χρόνια παντρεμένη με τον σύζυγό της και υποδεχόμαστε πλέον το 2015, η προσπάθεια τους θα ευοδωθεί.

Δες το βίντεο με όσα αποκάλυψε η Μαρία Μπεκατώρου.

Read More

And More