Μαρία Μπεκατώρου: Έτοιμη για νέα αρχή στη ζωή της!

Το εγκάρδιο χαμόγελο της Μαρίας Μπεκατώρου είναι εκείνο που έχει κερδίσει εδώ και χρόνια το κοινό της παρουσιάστριας του ANT1. Κι εκείνη ακόμα και όταν αντιμετωπίζει δυσκολίες έχει μάθει να μην το αποχωρίζεται ποτέ. Η Μαρία Μπεκατώρου διανύει μια περίοδο της ζωής της γεμάτη… στοιχήματα!

Η παρουσιάστρια ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα της εκπομπής της “Πρωινό Σου Κου” που έχει προγραμματιστεί για τις 9 Μαΐου. Η Μαρία Μπεκατώρου μάλιστα συναντήθηκε με την ομάδα των συνεργατών της που οριστικοποιήθηκε πρόσφατα, στο κέντρο της Αθήνας για την επίσημη φωτογράφιση της εκπομπής της.

Με την Κατερίνα Γκαγκάκη στα παρασκήνια της φωτογράφισης της για την νέα πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 που θα προβάλεται κάθε Σαββατοκύριακο.

Η Μαρία Μπεκατώρου άφησε το άγχος της πρεμιέρας στην άκρη, φόρεσε για μία ακόμα φορά το ζεστό της χαμόγελο και πόζαρε στον φακό του Θωμά Χρυσοχοΐδη, στο στούντιο του φωτογράφου, μαζί με τους συνεργάτες της.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Fay (@kyfa) στις

Oι συνεργάτες της Μαρίας Μπεκατώρου φωτογραφίζονται.

Η selfie της παρουσιάστριας και του φωτογράφου

Ωστόσο τα στοιχήματα δεν περιορίζονται στην επαγγελματική ζωή της Μαρίας Μπεκατώρου. Όπως έχει εξομολογηθεί η ίδια διανύει μία απαιτητική περίοδο και στην προσωπική ζωή της, καθώς η παρουσιάστρια προσπαθεί να αποκτήσει ένα παιδί με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο, με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

“Από τη στιγμή που μπορώ να στηρίξω άλλες γυναίκες, πιστεύω ότι είναι καλό να το κάνω. Και να μιλάω ανοιχτά”, δήλωσε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Hello για το ζήτημα. Η ίδια διατηρεί μια αισιόδοξη στάση κάθε φορά που μιλάει για την προσπάθεια της να κάνει ένα παιδί, ενώ δεν είναι αρνητική στο θέμα της υιοθεσίας.

Με την ίδια αισιοδοξία και το χαμόγελο με το οποίο μιλάει για όλες τις πτυχές της ζωής της, βρέθηκε πρόσφατα και στο studio της ραδιοφωνικής εκπομπής της Μαίρης και της Γωγώς Αυγερινοπούλου στα Παραπολιτικά 90,1.

src=/files/Image/NEWS/2015/APRILIOS/23-04/mastrokosta/mastrokosta_mpekatorou6.jpg

src=/files/Image/NEWS/2015/APRILIOS/23-04/mastrokosta/mastrokosta_mpekatorou8.jpg
Με τις παρουσιάστριες της εκπομπής.

src=/files/Image/NEWS/2015/APRILIOS/23-04/mastrokosta/mastrokosta_mpekatorou9.jpg

Λίγο πριν την πρεμιέρα της η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή για όλα, ενώ τατόχρονα είχε την ευκαιρία να συναντήσει καλές τις φίλες από τον χώρο της ελληνικής showbiz στα γραφεία του ραδιοφωνικού σταθμού.

src=/files/Image/NEWS/2015/APRILIOS/23-04/manolidou_liagkas4.jpg
Με τη Σάσα Σταμάτη, τη Γωγώ Μαστροκώστα, την Ευγενία Μανωλίδου και τις Γωγώ και Μαίρη Αυγερινοπούλου.

Read More

And More