Μαρία Μπεκατώρου: Τραγούδησε με τον “αδερφό” της Χρήστο Χολίδη! Φωτογραφίες

Στο νυχτερινό κέντρο Φως όπου συναντιούνται επί σκηνής η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Γιώργος Θεόφανου και ο Παντελής Καναράκης, βρέθηκε χθες η παρουσιάστρια των Καρντάσιανς και ο σύζυγος της Αντώνης Αλεβιζόπουλος. Στην παρέα του ζευγαριού βρισκόταν και ο καλός φίλος της Μαρίας Μπεκατώρου, Χρήστος Χολίδης με τη σύντροφό του Χριστίνα Μουστάκα.

/

/

/

/

Η δυνατή φιλία μεταξύ της Μαρίας Μπεκατώρου και του Χρήστου Χολίδη ξεκίνησε πριν από 4 χρόνια όταν συμμετείχαν μαζί στο πρώτο Just The 2 Of Us, φτάνοντας μάλιστα μαζί μέχρι τον τελικό. Όταν η Νατάσα Θεοδωρίδου κάλεσε τον Χρήστο Χολίδη στη σκηνή, η Μαρία Μπεκατώρου απαθανάτισε τη στιγμή και δημοσίευσε το σχετικό στιγμιότυπο μέσω Instagram.

/

Συμβαίνει τώρα! Ο αδερφος μου, η οικογένεια μου! Νιώθω τόσο χαρούμενη, σχολίασε συγκινημένη η Μαρία Μπεκατώρου, εκφράζοντας για μία ακόμα φορά την αγάπη της για τον καλό της φίλο με τον οποίο αλληλοστηρίζονται σε κάθε τους βήμα.

/

/

Λίγη ώρα αργότερα, ο Χρήστος Χολίδης ζήτησε από τη Μαρία Μπεκατώρου να τραγουδήσουν μαζί όπως πριν από τέσσερα χρόνια στη σκηνή του show τραγουδιού του Mega. Κι η καλή του φίλη, φυσικά, δεν του το αρνήθηκε!

/

/

/

/

Read More

And More