Μαριέττα Χρουσαλά: Τα τρυφερά λόγια για τα παιδιά της και η selfie της χωρίς μακιγιάζ!

Ημέρες απόλυτης οικογενειακής ευτυχίας ζει η Μαριέττα Χρουσαλά μετά την επιστροφή της στο σπίτι της από το μαιευτήριο όπου γέννησε τον γιο της στις αρχές του Μαρτίου. Το σπίτι της παρουσίαστριας και του Λέοντα Πατίτσα έχει γεμίσει με παιδικές φωνούλες και η Μαριέττα Χρουσαλά δείχνει να απολαμβάνει πραγματικά κάθε στιγμή.

Άλλωστε η ίδια εξέφρασε πόσο χαρούμενη είναι αυτή την πρώτη περίοδο που ζει μαζί και με τα δύο της παιδιά μέσω των social media. “Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη. Είμαι στο σπίτι με τα μωρά μου. Το λατρεύω!” έγραψε και συνόδευσε το μήνυμα της με μία seflie όπου πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ.


H χαρά της Μαριέττας Χρουσαλά για τις στιγμές που μοιράζεται με την τριών ετών κόρη της Μαργκό και τον γιο της που σε λίγες ημέρες θα συμπληρώσει τον πρώτο μήνα της ζωής του, είναι έκδηλη στο πρόσωπό της. Και παρόλο που όπως φανέρωσε με τα σχόλια της μέσω Instagram ο μπέμπης της -ο Σπύρος όπως θα βαφτιστεί- ζητά το μπιμπερό του όλη την ώρα, η ευτυχία αυτή σβήνει κάθε ίχνος κούρασης από το λαμπερό της πρόσωπο.

Read More

And More