Μαρίνα Ασλάνογλου: Ποιος είναι ο ποινικολόγος Δημοσθένης Πέππας που της έχει κλέψει την καρδιά;

Σου έχουμε ήδη γράψει ότι η Μαρίνα Ασλάνογλου μετά τον χωρισμό της με τον ξαδελφό της Θάλειας Ματίκα, Γιώργο, άλλαξε σελίδα στην ζωή της και ζει μια όμορφη σχέση με τον ποινικολόγο Δημοσθένη Πέππα. Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός του εντόπισε μαζί στο νυχτερινό κέντρο Teatro. Οι δυο τους όχι μόνο δεν κρύβονταν αλλά ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους ανταλλάζοντας φιλιά και αγκαλιές στο νυχτερινό κέντρο όπου διασκέδασαν.

Ποιος είναι όμως ο άντρας που μπήκε στην ζωή της ηθοποιού και την γέμισε με χαμόγελα; Ο Δημοσθένης Πέππας, μετά από τις σπουδές του στην πόλη Foggia της Ιταλίας επέστρεψε στην Ελλάδα όπου μαζί με την επίσης δικηγόρο αδερφή του Ελισάβετ εργάστηκαν κοντά στον πατέρα τους Κωνσταντίνο. Οι δυο τους αργότερα ανέλαβαν τα ηνία του δικηγορικού γραφείου του αγαπημένου τους πατέρα που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Ο Δημοσθένης Πέππας εκτός από την επαγγελματική του πλευρά είναι ένας άνθρωπος που αγαπά τους φίλους, την διασκέδαση και τα sport. Ο ίδιος, αγαπά το ποδόσφαιρο -και ειδικά την Πειρραϊκή ομάδα του Μανδραϊκού, έχει αδυναμία στην ιππασία ενώ λατρεύει και τα θαλάσσια sport. Τα καλοκαίρια τον βρίσκουν συνήθως στην Σκιάθο, όπου περνάει πολύτιμο χρόνο με τους καλούς του φίλους.

Σύμφωνα με τα δημοσίευματα με τη Μαρίνα Ασλάνογλου γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων και είναι full in love το τελευταίο διάστημα. Οι δυο τους περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί ενώ δείχνουν να ταιριάζουν πολύ. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η Μαρίνα Ασλάνογλου ήδη έχει προσθέσει στους διαδικτυακούς της φίλους στο Facebook και την μητέρα του συντρόφου της, Θέτις Πέππα. Οι νέες φωτογραφίες άλλωστε που κυκλοφόρησαν από την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο Teatro δείχνουν ότι οι δυο τους περνούν πολύ όμορφες στιγμές μαζί.

Read More

And More