Μαρίνα Ασλάνογλου: Η “μεταμόρφωσή” της σε Ηλέκτρα και η αγκαλιά του συντρόφου της στην πρεμιέρα της!

Έναν από τους πιο σημαντικούς ρόλους του αρχαίου δράματος ενσαρκώνει η Μαρίνα Ασλάνογλου στην σκηνή του θεάτρου Badminton. Η δημοφιλής ηθοποιός “μεταμορφώνεται” σε Ηλέκτρα του Ευριπίδη και υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Σπύρου Ευαγγελάτου μεταφέρει στην σκηνή τον δυνατό ρόλο της Ηλέκτρας.

Δίπλα στην Μαρίνα Ασλάνογλου, που εμφανίζεται στην σκηνή εντελώς διαφορετική από όσο την έχουμε συνηθίσει, βρίσκονται ο Γιάννης Βόγλης και η Ρένη Πιττακή, δύο από τις πιο σημαντικές μορφές του ελληνικού θεάτρου.

Χθες η ομώνυμη παράσταση είχε πρεμιέρα και την “αγνώριστη” Μαρίνα Ασλάνογλου ως Ηλέκτρα του Ευριπίδη, παρακολούθησαν καλοί φίλοι και συνάδελφοί της. Ανάμεσα τους ο σύντροφος της ηθοποιού, ο ποινικολόγος Δημοσθένης Πέππας.


Το ζευγάρι με την τραγουδίστρια Ρίτα Αντωνοπούλου.

“Είμαι σε μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής μου. Και στα προσωπικά μου και στα επαγγελματικά μου υπάρχουν μερικές όμορφες εξελίξεις… Εξέλιξη για μένα να πας παρακάτω με ανθρώπους και συναισθηματικά και ουσιαστικά… Είμαι πολύ καλά!”, δήλωνε πρόσφατα η ίδια σε συνέντευξή της στην εκπομπή joy και την Τζένη Μπαλατσινού. Και η αγκαλιά τους μπροστά στον φωτογραφικό φακό αντανακλά την ευτυχία που βιώνουν στην προσωπική τους ζωή η ηθοποιός και ο ποινικολόγος.

Read More

And More