Ε. Μελέτη: Όποιος μου τη φέρνει, θα τον κάνω κομματάκια!

H Ελεονώρα Μελέτη μια ανάσα πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής της μίλησε στην δημοσιογράφο του TLIFΕ αλλά και του TV ΕΘΝΟΥΣ, Νάνσυ Νικολαΐδου , όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Η Ελεονώρα από Δευτέρα θα κάνει ”Πρωινή Μελέτη” άραγε αισθάνεται άγχος; ”Αισθάνομαι μια χαρά… Μάλιστα, όπως λέω και στο τρέιλερ της «Μελέτης», ”έχω λίγη αγωνία, αλλά θέλω να βγω και να τα πω”. Για τις αλλαγές στην εκπομπή της είπε: ”Με το τρέιλερ της «Big Meleti» θέλω να σας πω πως φέτος η «Πρωινή Μελέτη» θα αποκτήσει μια πιο… ριάλιτι μορφή. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε μια γενικότερη γεύση ριάλιτι, όμως για την ώρα δεν θέλω να σου αποκαλύψω τι ακριβώς εννοώ… Θέλω να υπάρχει το στοιχείο της έκπληξης στη Δευτεριάτικη πρεμιέρα μας”.

Η Ελεονώρα απάντησε και στις φήμες που τη θέλουν να έχει αποκαλέσει ”μπουλντόζα” την Χριστίνα Λαμπίρη. ”Ο Χριστός και η Παναγία… Καταρχάς, δεν θα την αποκαλούσα ποτέ με αυτό το παρατσούκλι, γιατί είναι παρεμφερές με την… «νταλίκα» που είναι το δικό μου παρατσούκλι σε σχέση με το πώς συμπεριφέρομαι (γέλια), οπότε σίγουρα δεν θα το επέλεγα…

Και συνεχίζει: ”Μα είναι δυνατόν; Και εν τοιαύτη περιπτώσει, ξέρω ότι δουλεύω σε έναν χώρο όπου και οι τοίχοι έχουν αυτιά. Ξέρω ότι δουλεύω σε έναν χώρο όπου ακόμα και ο καλύτερός μου φίλος μπορεί να είναι ο μεγαλύτερος ρουφιάνος εδώ μέσα. Είναι δυνατόν, λοιπόν, να χρησιμοποιώ τέτοιους χαρακτηρισμούς για έναν άνθρωπο που κάθεται στο διπλανό γραφείο; Πόσο ανόητη, αφελής και ηλίθια θα μπορούσα να είμαι;”

Ποιό είναι η αχίλλειος πτέρνα της Ελεονώρας Μελέτη; ”Το δίκιο είναι η αχίλλειος πτέρνα μου…Δηλαδή, αν μου πατήσεις το δίκιο μου, μπορώ να κάνω τα πάντα. Το ένα τατουάζ που έχω επάνω μου είναι η λέξη… «δικαιοσύνη»! Η αδικία με πνίγει, με τρελαίνει”. Επίσης

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε και για τους ανθρώπους που έχουν πάει να της την φέρουν πισώπλατα: όποιος έχει πάει να μου τη φέρει πισώπλατα, κατά έναν περίεργο τρόπο -σαν να υπάρχει μια αόρατη δύναμη που να με προστατεύει- μου τον φέρνει στο πιάτο. Κανονικά και τον κάνω κομματάκια και τον τρώω… απολαυστικά”.

Πηγή: TV ΕΘΝΟΣ

Read More

And More