Μελίνα Ασλανίδου: Σε έκθεση ζωγραφικής με άρωμα καλοκαιριού! Φωτογραφίες

Το opening του… καλοκαιρινού θεσμού Summer Lovers στο πλαίσιο του οποίου γνωστοί ζωγράφοι, σχεδιαστές ρούχων και αξεσουάρ, φωτογράφοι και εικαστικοί εκθέτουν τις pop δημιουργίες τους, παρακολούθησε η Μελίνα Ασλανίδου.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε στον πολυχώρο Hitchcocktales όπου παρακολούθησε την έκθεση ζωγραφικής της Σοφίας Γαϊτάνη: “Οι περιπέτειες μιας λογίας Ρέγγας”. H Σοφία Γαϊτάνη είναι άλλωστε μια εικαστικός που έχει άμεση σχέση με τη μουσική έχοντας αναλάβει το artwork για πολλές δισκογραφικές δουλειές Ελλήνων καλλιτεχνών. Γνωστή για την αγάπη της για την τέχνη λοιπόν, η Μελίνα Ασλανίδου βρέθηκε στο πλευρό της εικαστικού για να την στηρίξει στο ξεκίνημα της ατομικής της έκθεσης.


Η Μελίνα Ασλανίδου με τη Σοφία Γαϊτάνη.



Ο θεσμός Summer Lovers φέτος “ανοίγει” τις πόρτες του σε ηθοποιούς, μουσικούς, σεφ αλλά και παιδιά και μετατρέπεται σε ένα μίνι – φεστιβάλ που παρουσιάζεται στον πολυχώρο. Στο πλαίσιο του opening του φεστιβάλ, όσοι βρέθηκαν στην έκθεση ζωγραφικής παρακολούθησαν και ένα απολαυστικό δρώμενο με τον Λεωνίδα Καφαγιάννη.

Read More

And More