Μελίνα Ασλανίδου: Η selfie της με τον αγαπημένο της συνεργάτη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και στην αγκαλιά γνωστού συναδέλφου της πόζαρε το απόγευμα της Πέμπτης η Μελίνα Ασλανίδου. Η coach του The Voice, χωρίς καμία ανασφάλεια πόζαρε για μια selfie στον φακό του Γιώργου Παπαδόπουλου, ο οποίος στη συνέχεια δημοσίευσε την φωτογραφία τους μέσω Instagram.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Γιώργος Παπαδόπουλος (@gpapadopoulos) στις


Αυτό που έφερε κοντά τον Γιώργο Παπαδόπουλο και τη Μελίνα Ασλανίδου δεν είναι άλλο από την καλλιτεχνική δημιουργία. Οι δυο τους ένωσαν τις δυνάμεις τους, μπήκαν στο studio και ετοιμάζονται να καταπλήξουν τους πάντες με τα νέα τους κομμάτια. Την “αποκάλυψη” έκανε ο ίδιος ο τραγουδιστής και συνθέτης σχολιάζοντας στην παραπάνω φωτογραφία τους: “Studio με την μούσα μου, ετοιμάζουμε καινούργια όμορφα τραγούδια! Σύντομα στα αυτιά σας”.

Αυτή φυσικά δεν είναι η πρώτη συνεργασία των δύο καλλιτεχνών καθώς ο Γιώργος Παπαδόπουλος έχει υπογράψει τη μουσική σε πολλές από τις επιτυχίες της τραγουδίστριας και σχεδόν σε όλα τα κομμάτια του τελευταίου της άλμπουμ με τίτλο “Μελίνα” που κυκλοφόρησε το 2014 από την Heaven Music.

Read More

And More