H Μελίνα των Vegas μας δείχνει τον μέλλοντα σύζυγό της σε μια τρυφερή φωτογραφία!

Ο σύντροφός της Μελίνας Μακρή, Στάθης Λαγογιάννης, είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πάντα κοντά της τα τελευταία 7 χρόνια, ενώ πλέον σχεδιάζει να περνά στο πλάι της την υπόλοιπη ζωή του. Η εκρηκτική τραγουδίστρια των Vegas που θα παντρευτεί με τον σύντροφό της τον ερχομενο Νοέμβριο μας τον σύστησε σήμερα μέσα από μία τρυφερή φωτογραφία τους.

“My love” σχολίασε η τραγουδίστρια δημοσιεύοντας την παραπάνω φωτογραφία με τον μέλλοντα σύζυγό της. Φυσικά οι διαδικτυακοί τους φίλοι έσπευσαν να τους ευχηθούν, να ζήσετε.

Η Μελίνα των Vegas έχει κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την σχέση της με τον σύντροφό της με τον οποίο συνεργάζονται τον τελευταίο χρόνο και επαγγελματικά, καθώς είναι εδώ και έναν χρόνο ο ηχολήπτης των Vegas. Η Μελίνα Μακρή πάντως το πηρε απόφαση να “νοικοκυρευτεί” και δεν το έκρυψε από τις τηλεοπτικές κάμερες που συνάντησε στο χθεσινό Madwalk. “Το πήρα απόφαση, είμαι με ένα παιδί εδώ και 7 χρόνια, είμαστε πολύ καλά μαζί τον τελευταίο καιρό και παντρευόμαστε τον Νοέμβριο”, δήλωσε η τραγουδίστρια.

Η ίδια σε πρόσφατη τηλεοπτική της εμφάνιση στην εκπομπή Μία έλεγε για το πώς θα είναι ο γάμος της: “Δε μ’ αρέσει το γκουρμέ, θα είναι παραδοσιακό το τραπέζι στο γάμο μου, θα έχει τζατζίκι, τυροκαυτερή… το μενού θα έχει αυτά τα κλασικά. Θα ήθελα να μην τραγουδήσω στο γάμο μου, γιατί κάτι τέτοιο θα με άγχωνε και θέλω να είμαι χαλαρή εκείνη την ημέρα για να το ευχαριστηθώ. Θα ήθελα να τραγουδήσει πολύς κόσμος στο γάμο μου, γιατί όχι και η Γωγώ Τσαμπά”.

Read More

And More