“Θέλω να γίνω Μενεγάκη!”

Η Έρρικα Πρεζεράκου μιλάει στη RealNews για την εμπειρία της στο Elatte. Πώς μπήκε στη ζωή της η στήλη ”Πίστεψέ το”; ”Είχα μια ιδέα και σκέφτηκα ότι είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε αυτό που θέλουμε. Το κανάλι ήθελε τη συμμετοχή μου στο Elatte. Παρόλο που όλοι οι συνεργάτες της εκπομπής είναι εξαιρετικοί, πίστεψα ότι δεν θα μου ταίριαζε τόσο. Ήθελα κάτι που που θα είναι πιο κοντά σ’εμένα”, δηλώνει.

Η Έρρικα θέλει να παροτρύνει τους ανθρώπους να ζουν τα όνειρά τους. Για την Ράνια Θρασκιά λέει: ”Εξαιρετική, ευγενέστατη, συνεργάσιμη. Δεν επεμβαίνει στη στήλη μου. Μόνη μου τα κάνω όλα. Βρίσκω τους ανθρώπους, γράφω το σενάριο, τα πάντα”. Υποστηρίζει πως από μικρή της άρεσε η παρουσίαση. ”Από μικρή έλεγα ότι θέλω να γίνω Ελένη Μενεγάκη. Αν έχω κάποια πρόταση θα το συζητήσω. Έχω όμως μια ζωή γεμάτη και μ’αρέσει. Δεν καίγομαι να κάνω καριέρα στη τηλεόραση”, υπογραμμίζει.

Το κανάλι είναι πολύ ευχαριστημένο με τη στήλη της και ίδια πιστεύει πως ίσως και να συνεχιστεί. Η ίδια πάντως δεν παρακολουθεί τα νούμερα. Τον Αύγουστο θα κάνει διακοπές αλλά για το αν θα συνεχίσει το ”Πίστεψέ το”, ακόμη δεν έχει γίνει κάποια επίσημη συζήτηση.

Read More

And More