Το μυστικό της Ε. Μενεγάκη που την κάνει να μένει στα 53 κιλά!

Τον περασμένο Ιανουάριο η Ελένη Μενεγάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό περιοδικό ανέφερε πως πάντα τρώει πολύ, όμως για ένα διάστημα το είχε παρακάνει. “Πάντα τρώω πολύ, αλλά κάποια στιγμή ξεπέρασα τα όρια”, είχε πει χαρακτηριστικά.

Στην αυξομείωση του βάρους της όμως, το μεγαλύτερο ρόλο φαίνεται πως παίζει η ψυχολογία της. Όταν είναι αγχωμένη δεν τρώει τίποτα. Μάλιστα, τον περασμένο Φεβρουάριο έφτασε να ζυγίζει μόνο 50 κιλά εξαιτίας του διαζυγίου της, αν και το κανονικό της βάρος είναι 53 με 55 κιλά. Αλλά και την πρώτη χρονιά που μετακινήθηκε στον Alpha, είχε πολύ άγχος για τα νούμερα και αδυνάτισε πάρα πολύ.
Υπήρχε βεβαίως και μια περίοδος που η Ελένη είχε πάρει μερικά κιλά παραπάνω και πάλι η ψυχολογία της έπαιξε ρόλο. Ήταν μια επιτυχημένη σεζόν και έτρωγε αρκετά τόσο στο πλατό όσο και στο σπίτι της.
Ποιο είναι όμως, το μυστικό της γνωστής παρουσιάστριας που την κάνει να διατηρεί τα κιλά της και το σώμα της σε καλή φυσική κατάσταση;
Σύμφωνα με δημοσίευμα του “OK!”, η Ελένη Μενεγάκη, το πρωί, συνηθίζει να πίνει ένα διπλό καπουτσίνο με αφρόγαλα, αφού δεν της αρέσει η σαντιγύ και τον συνοδεύει με δυο μικρά κουλουράκια κανέλλας.
Στις διακοπές της δεν ξυπνά μετά τις 10 και μισή το πρωί, ενώ όταν έχει εκπομπή σηκώνεται στις 6 και μισή για να βρίσκεται στο στούντιο στις 9. Εκεί τρώει ή ένα τυροπιτάκι ή ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης. Τώρα που δεν έχει ξεκινήσει ακόμη εκπομπή, βρίσκεται στο στούντιο γύρω στις 12 και τρώει 5-6 κριθαρένια κουλουράκια με κολοκυθόσπορους ή κουλουράκια πορτοκαλιού που φτιάχνει μόνη της,
Το μεσημέρι επιστρέφει στις 4 και μισή στο σπίτι της και γευματίζει με τα παιδιά της. Το χειμώνα όμως τρώει μεσημεριανό κατά τις 2 μαζί με την μητέρα της, γιατί τα παιδιά λείπουν στο σχολείο. Όταν έχει βραδινή έξοδο, δεν τρώει μεσημεριανό, ή επιλέγει να φάει μια σαλάτα για να μπορεί να δειπνήσει ελέυθερα.
Η 41χρονη παρουσιάστρια λατρεύει τα μακαρόνια με κιμά και κάθε Τρίτη τρώει πίτσα ή σουβλάκια. Δεν έχει αδυναμία στα γλυκά αν και της αρέσει κυρίως η bitter σοκολάτα, ενώ, όταν θέλει να χάσει βάρος μένει πολλές φορές τελείως νηστική. Ακόμη, όπως πολλές μαμάδες η Ελένη φτιάχνει μόνη της σπιτικές μαρμελάδες για τα παιδιά της.


Η Ελένη Μενεγάκη με casual εμφάνιση τον Μάιο του 2010!


Ντυμένη με ένα λευκό σορτσάκι τον Ιούνιο του 2010!


Με ένα maxi Φόρεμα φέτος το καλοκαίρι!


Εμφάνιση παραλία τον Ιούνιο του 2010!


Στιγμές από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!

Δες το video με τα μυστικά διατροφής της Ελένης Μενεγάκη:

Read More

And More