Το φάντασμα της Ε. Μενεγάκη και τα καυτά φιλιά με τον Ματέο!

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ εμφανίζονται η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος, όταν ακόμη και σε μία απλή έξοδό τους, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να δίνουν καυτά φιλιά στη μέση του δρόμου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Espresso” η διάσημη παρουσιάστρια του Alpha και ο αγαπημένος της Ματέο στο τελευταίο ταξίδι που έκαναν στο εξωτερικό ένιωθαν πολύ χαλαροί και δεν είχαν το άγχος των φωτογράφων. Οι ρομαντικές στιγμές τους ήταν πολλές και δεν μπορούσαν να κρύψουν το πάθος τους.

Μπορεί για αρκετούς μήνες να φουντώνουν οι φήμες για τον παραμυθένιο έρωτά τους, αλλά μέχρι τώρα δεν τους είχαμε δει ν’ ανταλλάσουν φιλιά και μάλιστα στη μέση του δρόμου. Όπως όλα δείχνουν όμως, το ζευγάρι ζει τον έρωτά του για τα καλά, αφού ήταν και η αιτία που η παρουσιάστρια τίναξε στον αέρα την τόσο άλλοτε αγαπημένη οικογένειά της. Οι δυο τους έκαναν ανέμελοι βόλτες και κατά την έξοδο τους από ένα κατάστημα με εσώρουχα, όπως διακρίνεται στη φωτογραφία, ο φακός τους απαθανάτισε μαζί.

Η παρουσιάστρια του “Καφέ με την Ελένη” είχε κάτω τα μαλλιά της, φορούσε ένα λευκό φόρεμα και κρατούσε μια μωβ τσάντα. Ο Ματέο ήταν και αυτός με casual εμφάνιση. Οι δυο τους είχαν πάει για ψώνια και μόλις βγήκαν από το κατάστημα στάθηκαν για δέκα λεπτά περιμένοντας ταξί. Τότε άρχισαν να ανταλλάσουν τρυφερές ματιές και ο Ματέο αγκάλιασε την Ελένη και την φίλησε με πάθος. Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε το ταξί τους και το ζευγάρι έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ωστόσο, τον έρωτα του ζευγαριού επιβεβαιώνει και δημοσίευμα του “Πρώτου Θέματος” που θέλει την γνωστή παρουσιάστρια να πέρασε το Σαββατοκύριακο στην έπαυλη του αγαπημένου της στην Εκάλη. Η γνωστή παρουσιάστρια, μάλιστα, φαίνεται πως βγήκε για λίγα λεπτά στο μπαλκόνι του σπιτιού τυλιγμένη με ένα σεντόνι, που την έκανε να μοιάζει με… φάντασμα. Παρόλα αυτά το αυτοκίνητο της έξω από το σπίτι του Ματέο ήταν αυτό που επιβεβαίωνε την παρουσία της εκεί.

Όπως φαίνεται τίποτα δεν σταματά το πάθος της για τον κεραυνοβόλο έρωτά της, που ακούει στο όνομα, Ματέος.

Read More

And More