Mενεγάκη – Λάτσιος: Τι θα γίνει με την περιουσία τους;

Τη Δευτέρα που μας πέρασε ο Γιάννης Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη χώρισαν και επίσημα. Το διαζύγιό τους εκδόθηκε χωρίς να παρευρεθούν όμως οι ίδιοι στις δικαστικές αίθουσες. ”Κανένας από τους δύο δεν εμφανίστηκε την περασμένη Δευτέρα στο δικαστήριο αφού προτίμησαν να εκπροσωπηθούν από τους δικηγόρους τους. Δεν υπήρχε λόγος να παραστούν. Το μόνο που θα κατάφερναν θα ήταν να τραβήξουν για άλλη μια φορά τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους κάτι που δεν επιθυμεί κανένας από τους δύο. Άλλωστε και για την Ελένη αλλά και για τον Γιάννη ήταν καθαρά τυπική η διαδικασία”, αποκαλύπτει στενός τους φίλος στο περιοδικό People.

Την επιμέλεια των παιδιών θα έχει η παρουσιάστρια ενώ ο Γιάννης θα μπορεί να παίρνει τα παιδιά μαζί του και να διανυκτερεύουν με εκείνον κάθε δεύτερο σαββατοκύριακο. Τα έξοδα της διατροφής θα επιβαρύνουν και την Ελένη και τον Γιάννη κατά 50% τον καθένα. Το μόνο που τους μένει είναι να πάνε και στη Μητρόπολη για την πνευματική λύση του γάμου τους.

Τα πράγματα όμως δεν είναι και τόσο ρόδινα, σύμφωνα με το People, σ΄ό,τι αφορά τον διαχωρισμό των περιουσιακών τους στοιχείων. ”Μόλις τώρα ξεκινάει ένας καινούριος γύρος στον οποίο θα ασχοληθούν αποκλειστικά με το πώς θα μοιράσουν τα ακίνητα που έχουν στην ιδιοκτησία τους. Οι συζητήσεις ανάμεσα στους δικηγόρους της Ελένης και του Γιάννη προς το παρόν έχουν αποδειχθεί άκαρπες γι’αυτό και μέχρι πρότινος είχαν σταματήσει οι συναντήσεις τους. Εδώ και μήνες μιλάνε για το πώς θα διευθετήσουν τα περιουσιακά θέματα αλλά συνεχώς διαφωνούν με αποτέλεσμα να μην έχουν καταλήξει στο τι ακριβώς θα γίνει”, δηλώνει συνεργάτης του πρώην ζευγαριού.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό People που κυκλοφορεί.

Read More

And More