Miss Mexico: Η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο!

Μπορεί να είναι μόλις 22 χρόνων, αλλά κέρδισε με την αξία της το τίτλο της ομορφότερης γυναίκας στον κόσμο. Ο λόγος για την Jimena Navarrete, την υποψήφια από το Μεξικό που τα ξημερώματα κατέκτησε τον στέμμα της Miss Universe 2010.

Η πανέμορφη Μεξικάνα συγκέντρωσε πάνω της όλα τα βλέμματα από την πρώτη στιγμή. Η εμφάνιση της αλλά και η άνεση της πάνω στην σκηνή την έκανα το φαβορί της βραδιάς. Βγαίνοντας στη σκηνή με ένα μακρύ κόκκινο φόρεμα και λέγοντας πως το πιο σημαντικό είναι να διδάσκεις στα παιδιά τις αξίες της οικογένειας, η 22χρονη Jimena κατέκτησε κοινό και κριτές.

Η Navarrete που ασχολείται με το μόντελινγκ από τα 15 της, είναι η δεύτερη κοπέλα που φέρνει τον τίτλο της Miss Universe στο Μεξικό. Πρώτη είχε κερδίσει τον τίτλο η Lupita το 1991.
Πρώτη αναπληρωματική Miss Universe αναδείχθηκε η Μiss Jamaica, Yendi Phillipps και δεύτερη η Μiss Australia, Jesinta Campbell. Οσον αφορά την ελληνική συμμετοχή, τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά. Η Άννα Πρέλεβιτς βγήκε νωρίς εκτός κούρσας και δυστυχώς δεν κατάφερε να μπει στην τελική 15άδα!
Ο τελικός του διαγωνισμού, τον οποίο αναμενόταν να παρακολουθήσουν περισσότεροι από 600 εκατομμύρια τηλεθεατές, μεταδόθηκε σ΄όλο τον κόσμο από το Mandalay Bay Resort & Casino στο Λας Βέγκας και την τελετή παρουσίασαν η Natalie Morales του NBC και ο τραγουδιστής της ροκ, Bret Michaels.

Δείτε video από τη Miss Universe:

Read More

And More