Πίσω στην κορυφή της σελίδας
27.10.2010 | 07:16

Σε δημοπρασία νέες φωτογραφίες του βασιλιά της pop!

Σε δημοπρασία νέες φωτογραφίες του βασιλιά της pop!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο Michael Jackson κατατάχθηκε στους πιο επικερδής νεκρούς celebrity της χρονιάς καθώς τα κέρδη από τις πωλήσεις των δίσκων του έφτασαν τα 175 εκατομμύρια λίρες. Παρόλο που ο τραγουδιστής πέθανε τον Ιούνιο του 2009, σε ηλικία 50 ετών, τους τελευταίους 12 μήνες έχει πολύ περισσότερα κέρδη από την Lady Gaga, την Madonna και τον Jay- Z μαζί!

Τα κέρδη του ήταν μεγαλύτερα και από τους υπόλοιπους 12 καλλιτέχνες στην διάσημη λίστα του περιοδικού Forbes, αφήνοντας πίσω του ονόματα όπως ο John Lennon, o Steve McQuenn και ο Elvis Presley.

Δες τα ονόματα που περιλαμβάνει η λίστα με τα μεγαλύτερα κέρδη των καλλιτεχνών που έχουν πεθάνει, όπως την παρουσίασε η daily mail:

1. Michael Jackson ( 173 εκατομμύρια)
2. Elvis Presley ( 37εκατομμύρια )
3. J.R.R Tolkein ( 31 εκατομμύρια)
4. Charles Schulz ( 20 εκατομμύρια )
5. John Lennon ( 10 εκατομμύρια )
6. Steig Larsson ( 9 εκατομμύρια )
7. Dr. Seuss (Theodor Geisel) ( 6,9 εκατομμύρια )
8. Albert Einstein ( 6,3 εκατομμύρια )
9. George Steinbrenner ( 5 εκατομμύρια )
10. Richard Rodgers ( 4 εκατομμύρια )
11. (tie) Jimi Hendrix ( 3,7 εκατομμύρια )
11. (tie) Steve McQueen ( 3,7εκατομμύρια )
13. Aaron Spelling ( 3,1 εκατομμύρια )

Πέρα από τις πωλήσεις των δίσκων, τα δικαιώματα της τελευταίας του ταινίας "This is it", του show "Cirque du Soleil" και την ακίνητη περιουσία του αξέχαστου star, οι εισπράξεις από το ονομάτου γίνονται και από τις δημοπρασίες προσωπικών του αντικειμένων.

Εκτός από την γνωστή πια φωτογραφία με το μπλε μάτι, έχουν κυκλοφορήσει και καινούριες στο βιβλίο "Michael Jackson: The Auction", κάποιες από τις οποίες θα δημοπρατηθούν τον Δεκέμβριο στο Παρίσι. Η δημοπρασία τους θα πραγματοποιηθεί στις 13 από τον οίκο Pierre Berge.

Οι δύο φωτογραφίες που σου παρουσιάζουμε εδώ, έχουν τραβηχτεί από τον Γάλλο καλλιτέχνη Arno Bani.

Δεξιά σου είναι το εξώφυλλο που επρόκειτο να μπει στον δίσκο του 1999 "Invincible" και απεικονίζει τον τραγουδιστή τυλιγμένο σε χρυσή κάπα να κοιτά κατευθείαν τον φακό!

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10