“Η μητέρα της ήταν πολύ ήρεμη στο δικαστήριο, εγώ κόντεψα να τρελαθώ” λέει η γιαγιά της μικρής Άννυ στη Μία

Στην καμερα της εκπομπής Μία μίλησε η γιαγιά της μικρής Άννυ, η μητέρα του πατέρα της 4χρονης που εξαφανίστηκε στην Ομόνοια πριν από λίγες μέρες.

Οι αποκαλύψεις της γιαγιάς της Άννυ, που ανακοίνωσε μέσω της εκπομπής ότι θα προσφέρει 5000 ευρώ για κάθε πληροφορία που θα οδηγήσει στον εντοπισμό του παιδιού, συγκλονίζουν. “Αυτός λέει ότι άνοιξε την πόρτα και έφυγε. Το παιδί έχει ξαναφύγει, άνοιγε την πόρτα κι έφευγε θέλοντας να κάτσει έξω γιατί οι γονείς της όπως έλεγε συνέχεια κοιμούνταν”, λέει.

Η ίδια εξηγεί πως “Πρόσεχα την 4χρονη όσο η μητέρα της έλειπε στο εξωτερικό, τη φρόντιζα, όταν ο γιος μου μου είπε ότι επιστρέφει η μητέρα της, την επέστρεψα. Πριν δυο ημέρες με πήρε τηλέφωνο, μου είπε μαμά αν δεις κάτι στην τηλεόραση μην πάθεις κάτι”. Παράλληλα η ίδια κάνει λόγο για την ηρεμία της μητέρας του παιδιού που σήμερα πέρασε την πόρτα της εισαγγελίας.

Η κάμερα της εκπομπής Μία επισκέφθηκε τη γειτονιά όπου ζούσε τους τελευταίους 4 μήνες το ζευγάρι και άκουσε τις μαρτυρίες των γειτόνων που μίλησαν για καυγάζες, φωνές και παιδικά κλάματα.

Επιπλέον ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τους γονείς του παιδιού, κος Σταύρος Γεωργίου, αποκάλυψε μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου ένα νέο στοιχείο που ενισχύει την εκδοχή της απαγωγής από αγνώστους.

Read More

And More