Mila Jovovich: Γέννησε την δεύτερη κόρη της!

Από τα ξημερώματα της Τετάρτης η Mila Jovovich και ο σύζυγός της W.S. Anderson, πλέουν σε πελαγη ευτυχίας αφού στις 5.45 σήμερα ήρθε στον κόσμο η δεύτερη τους κόρη. Το ζευγάρι έχει ένα ακόμα κοριτσάκι, την 7χρονη Ever Gabo Anderson, και η δεύτερη τους κόρη ήρθε να ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία.

Την γέννηση του δεύτερου παιδιού της οικογένειας, επιβεβαίωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ηθοποιού στο E! Online. Όλη η οικογένεια είναι ενθουσιασμένη και εξαιρετικά χαρούμενη δήλωσε η ίδια. Όσο για το όνομα της νεογέννητης κόρης του ζευγαριού. Η ηθοποιός και ο σύζυγός της έχουν ήδη διαλέξει το όνομα της, που θα είναι Dashiel.


Λίγες ημέρες πριν γεννήσει, κατά τη διάρκεια πεζοπορίας με τον σύζυγό της και τα σκυλιά τους. Αυτή άλλωστε ήταν και η αγαπημένη άσκηση της ηθοποιού όσο πλησίαζε την ημερομηνία του τοκετού.

Οι γιατροί της ηθοποιού της είχαν δώσει καταληκτική ημερομηνία για τον τοκετό στις 29 Μαρτίου αλλά τελικά η μικρή Dashiel πήρε τον χρόνο της για να αποχωριστεί την κοιλιά της μητέρας της και να ξεκινήσει την πορεία της στον κόσμο. Μαμά και κόρη είναι συνεχώς αγκαλιασμένες δήλωσε η εκπρόσωπος τύπου της ηθοποιού.

Read More

And More