Μιμή Ντενίση: ”Με τον Σωτήρη Πολύζο δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης”

Για την πολυετή καριέρα της, την κόρη της Μαριτίνα και τη σχέση της με το άλλο φύλο, μίλησε η Μιμή Ντενίση στο περιοδικό YOU. Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον γάμο της με τον Γιάννη Φέρτη αλλά και με τον Σωτήρη Πολύζο. Για τον τελευταίο μάλιστα απέκλεισε το ενδεχόμενο επανασύνδεσής τους στο μέλλον.

“Όχι, δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης. Με τον Σωτήρη είμαστε φίλοι και οικογένεια. Τον αγαπά πολύ η Μαριτίνα αλλά όταν από μία σχέση χαθεί το ερωτικό στοιχείο δεν γυρνάς πίσω σε αυτήν”, δηλώνει η Μιμή Ντενίση.

Η ηθοποιός αναπολεί τον γάμο της με τον Γιάννη Φέρτη και σημειώνει: “Έχω πάντα πολύ ωραία συναισθήματα για τον Γιάννη. Όταν είσαι 20 χρονών, ο γάμος είναι πολύ διαφορετικός, εξάλλου εμείς δεν ήμασταν δύο άνθρωποι που χώρισαν κι έγιναν εχθροί. Ούτε γίναμε ρεζίλι. Μείναμε δέκα χρόνια μαζί, ήταν μεγάλη η διαφορά ηλικίας μας, βέβαια, αλλά ήμουν και πολύ μικρή για να υπάρχει η ωριμότητα να σκεφτώ το για πάντα”.

Είναι ο άντρας της ζωής της; Η ίδια απαντά: “Όχι δεν είμαι… Η ανάγκη του συντρόφου υπάρχει σε όλους τους ανθρώπους και ίσως οι γυναίκες να την έχουμε περισσότερο. Ένα καλό – μέσα στα πολλά κακά- που έχει η διασημότητα, είναι πως είμαι η κα. Ντενίση, δεν έχω πρόβλημα να πάω μόνη μου στην εκάστοτε εκδήλωση. Δεν θα κάνω το συμβατικό που θα κάνει μια γυναίκα. Ναι, θα ήθελα έναν σύντροφο, που να συμμετέχει, να χαίρεται με τη χαρά μου, να μοιράζεται τους προβληματισμούς μου… Αλλά θέλω έναν άνθρωπο έξυπνο, που να έχει επίπεδο και φινέτσα στο χαρακτήρα του, δεν με ενδιαφέρει τι δουλειά θα κάνει και ποια είναι τα οικονομικά του. Μπορεί να είναι ανώνυμος δεν με νοιάζει, θέλω να είναι ουσιαστικός άνθρωπος και σύντροφος”.

Παράλληλα, η Μιμή Ντενίση μιλά για την σχέση που έχει με την κόρη της, Μαριτίνα και το πόσο ασχολείται μαζί της. “Η Μαριτίνα θα προτιμούσε να ασχολούμαι λιγότερο γιατί είμαι κατάσκοπος και ξέρω που είναι, με ποιον μιλάει, τα πάντα… Είναι σε δύσκολη ηλικία γι’ αυτό την παρακολουθώ. Δεν ψάχνω βέβαια ποτέ τα κινητά της, γιατί είναι κάτι που απαγορεύεται να κάνει οποιοσδήποτε άνθρωπος κι αν δεν της δώσω αυτή την αρχή αύριο θα ψάχνει το τηλέφωνο του άντρα της” αποκαλύπει η ηθοποιός.

Περισσότερα στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί.

Read More

And More