Πίσω στην κορυφή της σελίδας
07.01.2015 | 09:52

Μυρτώ Αλικάκη - Πέτρος Λαγούτης: Παραμένουν οικογένεια για τα παιδιά τους! Φωτό

Μυρτώ Αλικάκη - Πέτρος Λαγούτης: Παραμένουν οικογένεια για τα παιδιά τους! Φωτό
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Μπορεί εδώ και χρόνια οι δρόμοι που ακολουθούν στη ζωή τους να είναι χωριστοί, υπάρχει όμως ένα μονοπάτι που πάντα θα το βαδίζουν μαζί. Η Μυρτώ Αλικάκη και ο Πέτρος Λαγούτης, παραμένουν οικογένεια και μετά το διαζύγιο τους, καθώς έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Δημήτρη και τον Γιώργη.

Ο φακός του περιοδικού Hello τους συνάντησε μαζί με τα δύο παιδιά τους σε βόλτα τους σε γνωστό εμπορικό κέντρο.Το πρώην ζευγάρι από την πρώτη στιγμή που αποφάσισε να χωρίσει, διατηρεί καλές σχέσεις καθώς προτεραιότητα τους είναι τα δύο τους παιδιά.

"Ο πατέρας τους είναι πολύ κοντά, δεν είναι μόνη μου. Είναι τις περισσότερες ημέρες μαζί μου, βεβαίως, αλλά νομίζω ότι όλα έγιναν μ' έναν βατό τρόπο και νιώθω πώς έχουμε βρει ξανά μια ισορροπία. Φυσικά ζοριστήκαμε όλοι, καθώς είναι μια μεγάλη ανατροπή στη ζωή των ενηλίκων, πόσο μάλλον και των παιδιών. Δεν μπορώ να πώ ότι δυσκολεύομαι, απλώς δεν μοιράζομαι καθε μέρα τις ευθύνες με κάποιον άλλο. Όταν, όμως, νιώθεις εσύ καλά, αυτό από μόνο του σε ξεκουράζει", δήλωνε σε παλιότερη συνέντευξη της η ηθοποιός στο ίδιο περιοδικό.

Διάβασε περισσότερα στο Hello που κυκλοφορεί.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10