Οι τελευταίες εξελίξεις για το θάνατο της Μις Ονδούρα – Ομολόγησε τη δολοφονία ο αρραβωνιαστικός της αδερφής της

Πριν προλάβει να πάρει μέρος στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Μις Κόσμος, η 19χρονη Μαρία Χοσέ Αλβαράδο βρέθηκε νεκρή μαζί με την αδερφή της. Το πτώμα της Μις Ονδούρα και η της 23χρονη Σοφία Τρινιδάδ Ερνάντες εντοπίστηκε στις όχθες του ποταμού Aguagua στο Cablotales.

Η Μις Ονδούρα και η αδελφή της εξαφανίστηκαν την προηγούμενη Πέμπτη, αφού πήγαν σε ένα πάρτι γενεθλίων κοντά στην γενέτειρά τους Σάντα Μπάρμπαρα. Το Σάββατο η μητέρα τους ενημέρωσε την αστυνομία για την εξαφάνισή τους.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι στην απαγωγή και τον φόνο των δύο αδελφών εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα. Μέχρι τώρα έχουν γίνει 4 συλλήψεις και ανάμεσά τους και ο αρραβωνιαστικός της Σοφία, Πλουτάρκο Ρουίς.

Ο Ρουίς φέρεται να ομολόγησε ότι πυροβόλησε τις δύο αδερφές και στη συνέχεια έθαψε τα πτώματά τους με την βοήθεια του Άρις Μαλδονάνδο, που έχει επίσης συλληφθεί.

Ο δράστης μετά από καβγά με την αρραβωνιαστικιά του έβγαλε όπολο και την πυροβόλησε και στη συνέχεια σκότωσε με δύο σφαίρες στην πλάτη και την 19χρονη καλλονή που έτρεξε στην προσπάθειά της να του ξεφύγει.

Η ένταση ξεκίνησε όταν η Σοφία χόρεψε με άλλον στο πάρτι και αυτό προκάλεσε την έκρηξη ζήλειας του αγαπημένου της που είχε σαν αποτέλεσμα την διπλή δολοφονία.

Δες φωτογραφίες από τον τόπο που βρέθηκαν θαμμένα τα πτώματα εδώ

Read More

And More