Πίσω στην κορυφή της σελίδας
20.06.2010 | 08:35

Δεν κάνουν παιδιά λόγω... δουλειάς!

Δεν κάνουν παιδιά λόγω... δουλειάς!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ανασταλτικοί παράγοντες για την απόκτηση παιδιών φαίνεται πως είναι η επαγγελματική σταδιοδρομία και οι σπουδές για τις νεαρές Ευρωπαίες.

Έρευνες σε Αγγλία, Ουαλία και Ιταλία, δείχνουν ότι οι γυναίκες καθυστερούν να κάνουν παιδιά εξαιτίας των επαγγελματικών και ακαδημαϊκών υποχρεώσεων τους. Το 2009, συγκεκριμένα, το 29,97% των γυναικών σε Αγγλία και Ουαλία τεκνοποίησαν μετά τα 40 χρόνια τους. Γεγονός που προκαλεί μεγάλη έκπληξη στη Στατιστική Υπηρεσία, η οποία αναφέρει πως πρόκειται για το μεγαλύτερο αριθμό που έχει καταγραφεί ποτέ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Παράλληλα, έρευνες στην Ιταλία δίνουν παρόμοια αποτελέσματα.  Γι' αυτό το λόγο και οι Βρετανοί αναζητούν τις αιτίες που έχουν οδηγήσει σε αυτή τη ριζική αλλαγή. Οι αιτίες, όμως, είναι λίγο πολύ γνωστές!

Οι γυναίκες έχουν σταματήσει να κάνουν παιδιά σε νεαρή ηλικία για πολλούς λόγους όπως: η επαγγελματική σταδιοδρομία, τα επαγγελματικά καθήκοντα στην υπάρχουσα δουλειά που έχουν, οι σπουδές, η οικονομική ανασφάλεια, η φυσική τους κατάσταση και το καλογυμνασμένο σώμα τους, αλλά και... η ανασφάλεια των ανδρών!
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 19:35

Check this
Me, Myshelf and I με την Κορίνα Βρούσια! Τι καλλυντικά θα βρεις στο σπίτι μιας beauty addict που αγαπά τα ταξίδια;
THIS WEEK! Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!
ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΙΛΑ; Ο Δ. Γρηγοράκης και η ομάδα του απαντούν στις ερωτήσεις σου!
Χριστούγεννα ήρθαν πάλι: Κάνε ένα “δώρο” στο σπίτι σου με αυτά τα εκπληκτικά γιορτινά trends!
Top 10