Πίσω στην κορυφή της σελίδας
07.09.2010 | 07:24

Μ. Χατζηγιάννης: "Πρέπει να υπάρχει καλή αισθητική για να μην ακούμε... παραφωνίες."

Μ. Χατζηγιάννης: Πρέπει να υπάρχει καλή αισθητική για να μην ακούμε... παραφωνίες.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης γύρισε το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα στα πλαίσια της περιοδείας του. Βέβαια παράλληλα με την δουλειά του φρόντιζε να περάσει και λίγες μέρες ξεκούρασης έχοντας μαζί του αγαπημένα του πρόσωπα.

Σήμερα, θα δώσει την τελευταία του συναυλία για φέτος από το Θέατρο Γης στην Θεσσαλονίκη ολοκληρώνοντας έτσι "Το καλοκαίρι" του, όπως είναι και το ομώνυμο  νέο hit του! 

Ο Μιχάλης αγαπάει ιδιαίτερα το κοινό της συνπρωτεύουσας και γι'αυτό το λόγο έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στην εφημερίδα του βορρά "Αγγελιοφόρος". Ανάμεσα σε άλλα μίλησε για την διεθνή καριέρα που ξεκινά, για τον πρώτο του δίσκο αλλά και για την μουσική γενικότερα.

"Η μουσική δε σταματάει ποτέ να με εκπλήσσει! Είναι ένας ζωντανός οργανισμός που λειτουργεί και εξελίσσεται παράλληλα με εμάς. Νέα ερεθίσματα, νέα ακούσματα, νέες εποχές, νέες τεχνολογίες. Δεν είναι τυχαίο που η μουσική υπάρχει πάντα μέσα στη ζωή μας και μας συντροφεύει σε ό,τι κάνουμε. Ετσι, λοιπόν, κι εγώ συνεχίζω να γράφω μουσική σύμφωνα με τα βιώμάτα μου και με την ανάγκη μου να εκφράσω αυτό που έχω μέσα μου. Οσο ωριμάζω, ωριμάζουν και τα τραγούδια μου", δηλώνει ο Μιχάλης. 

Στην ερώτηση πόσο διαφορετικός είναι από το 1995 που κυκλοφορούσε στην Κύπρο ο πρώτος του δίσκος με τίτλο "Σενάριο", απάντησε: "Το 1995 ήμουν ένα παιδί που ξεκινούσε να τραγουδάει, να γράφει, να δοκιμάζει, να παίζει μουσική και να ονειρεύεται. Στη συνέχεια, σημαντικοί άνθρωποι που γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί τους, αλλά και η προσωπική μου προσπάθεια, που αργότερα έγινε εμπειρία, με οδήγησαν σε αυτό που είμαι σήμερα, μέσα από μία πορεία με σταθερά και συνετά -ελπίζω- βήματα." Και συνεχίζει: "Από καλλιτεχνικής πλευράς, λοιπόν, ο Μιχάλης του 1995 έχει εξελιχθεί. Σε προσωπικό επίπεδο, οι αξίες και αυτά που έχω μάθει από το σπίτι μου παραμένουν ίδια. Αυτό που έχει αλλάξει είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζω τα πράγματα. Μεγαλώνοντας τα βλέπεις όλα πιο ήρεμα και με μεγαλύτερη ψυχραιμία."
 
Όσον αφορά το καινούριο του αγγλόφωνο CD και την νέα καριέρα που ανοίγετε μπροστά του δηλώνει πολύ χαρούμενος: "Είμαι ενθουσιασμένος με αυτήν τη δουλειά, γιατί είναι ένα βήμα που ονειρευόμουν για χρόνια."

"Τα ερεθίσματα είναι τόσο πολλά και ο συνδυασμός των ειδών μπορεί να γίνει με δημιουργικό τρόπο με εξαιρετικά αποτελέσματα. Το θέμα είναι να μη χάνεται το μέτρο, να υπάρχει καλή αισθητική για να μην ακούμε... παραφωνίες. Ο καθένας μας παρουσιάζει αυτό που θεωρεί καλύτερο και "κρίνεται" από το κοινό, που είναι και ο τελικός αποδέκτης", σχολιάζει τέλος ο Μιχάλης. 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10