Το μοντέλο που έγινε… αγρότης!

Ο λόγος για τον 32χρονο Αντώνη Μπέη. Είναι ένας άντρας με μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο χώρο του μόντελινγκ, ο οποίος τα παράτησε όλα προκειμένου να γυρίσει στις ρίζες του, στον τόπο όπου μεγάλωσαν οι γονείς του για να στηρίξει τον πατέρα του. Έχει συνεργαστεί με διάσημους οίκους του εξωτερικού όπως Dolce Gabbana, αλλά και εξώφυλλα μέχρι και στο αντρικό Vogue.

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ο Αντώνης Μπέης εγκατέλειψε την Νέα Υόρκη για την Παλαιοχώρα Ηλείας! Εκεί εγκαταστάθηκαν οι γονείς του, στην ιδιαίτερη πατρίδα τους σε ένα μικρό χωριό. ‘‘Οι γονείς μου είναι Έλληνες. Το χωριό μου λέγεται Παλαιοχώρα”.

”Έχουμε μια οικογενειακή επιχείρηση εδώ πέρα, περίπου 400 γιδοπρόβατα. Πήρα εγώ την απόφαση να έρθω εδώ πέρα στην Ελλάδα, επειδή ήρθαν οι γονείς μου και μου μάθουν τον τρόπο ζωής της Ελλάδας και του χωριού και να κάνουμε κάτι οικογενειακά.

Για την ενασχόληση του στο χώρο του μόντελινγκ είπε: ”Το μόντελινγκ ήταν τυχαίο. Με σταμάτησε ένας κύριος από ένα πρακτορείο μου είπε ότι του αρέσει το στυλάκι μου και από εκεί είπε τι μπορούμε να κάνουμε. Πήγαινα σε διάφορα casting,έτυχε η πρώτη δουλειά να είναι για ένα μεγάλο περιοδικό στην Αμερική και στην Ευρώπη. Στην ίδια δουλειά και στην φωτογράφιση ήταν η Naomi Cambell. Με το μόντελινγκ ήταν πολλά ταξίδια, πήγαινα παντού αυτό ήταν πολύ ωραίο γιατί έβλεπα διαφορετικές κουλτούρες, διαφορετικό κόσμο”.

Οι διαφορές στο χωριό με την πόλη είναι πολλές όπως ισχυρίζεται. ”Από το Manhattan στο χωριό είναι τεράστια διαφορά. Εδώ πέρα στο χωριό είμαστε περίπου πέντε κάτοικοι. Δεν έχουμε ταβέρνα, ούτε καφετέρια. Δεν έχουμε πολλά πράγματα, αλλά έχουμε την ησυχία μας και την ηρεμία μας. Από μικρό παιδί ήθελα να είμαι πάνω σε ένα βουνό και να αποφύγω το θόρυβο της μεγάλης πόλης”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More