Πίσω στην κορυφή της σελίδας
11.08.2010 | 11:14

Μία μικρή ανάσα για τους Μοσχοβίτες!

Μία μικρή ανάσα για τους Μοσχοβίτες!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Μία βροχή σήμερα ήρθε να δώσει μια μικρή ανάσα στους Ρώσσους, που βρίσκονται εδώ και μέρες στο έλεοσ των πυρκαγιών. Ο ελαφρύς αέρας μπορεί να έριξε τη θερμοκρασία αλλά, δυστυχώς, σύμφωνα με τους μετερεωλόγους, δεν θα διαρκέσει για πολύ.

Όπως δήλωσε ο Ρομάν Βιλφάντ, διευθυντής της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, οι θερμοκρασίες μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα είναι 3 ως 5 βαθμούς χαμηλότερες σε σύγκριση με τις προηγούμενες ημέρες.

   "Όμως, αν λάβουμε υπόψη μας πως η θερμοκρασία στην περιοχή της Μόσχας είναι μέχρι τώρα 36-37 βαθμοί, ο καύσωνας θα συνεχιστεί. Ακόμα και αν οι θερμοκρασίες πέσουν 3 ως 5 βαθμούς, αυτό αντιστοιχεί στην Σαχάρα ή στην κεντρική Ασία", είπε χαρακτηριστικά.

    "Οι δασικές πυρκαγιές δεν έχουν σβήσει. Οι υψηλές ατμοσφαιρικές πιέσεις και ο αντικυκλώνας θα ξαναφέρουν το τοξικό νέφος στην Μόσχα", επισήμανε ο Βιλφάντ και πρόσθεσε πως "οι λίγες βροχοπτώσεις που προβλέπονται μέσα στις επόμενες ημέρες δεν θα προσφέρουν καμία βοήθεια.

  Το ρωσικό υπουργείο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών ανακοίνωσε το πρωί πως μειώθηκαν στο μισό οι δασικές εκτάσεις που καίγονται εδώ και δύο εβδομάδες σε όλη τη χώρα.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 17:30

Top 10