Μπέτυ Μαγγίρα: “Είμαι καθ’ οδόν στο να κάνω αυξητική στήθους αλλά φοβάμαι να πάρω την απόφαση”

Η Μπέτυ Μαγγίρα είχε μια γεμάτη χρονιά, με καθημερινές τηλεοπτικές υποχρεώσεις στην εκπομπή “Όλα Παίζουν” αλλά και με την πρώτη της εμφάνιση στην απαιτητική θεατρική παράσταση “Πριν το χάραμα”.

Η ίδια μίλησε στο περιοδικό YOU και την δημοσιογράφο Τίνα Μελισσαροπούλου για τα “μυστικά” της σχέσης της με τον Δημήτρη Μάζη που μετρά 13 χρόνια, τις δύο κόρες της που φέτος της έλειψαν πολύ λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών της, αλλά και για τις ανασφάλειές της σε σχέση με την εικόνα της.

Τα παιδιά σε ζητούσαν φέτος;

Βέβαια! Η μικρή με άλλον τρόπο για δεν μπορεί ακόμα να εκφραστεί, αλλά η μεγάλη μόλις γύριζα μετά την εκπομπή στο σπίτι και είχα μια ώρα κενό μέχρι να πάω στο θέατρο μου έλεγε: “Πάλι θα φύγεις μαμά; Πότε θα παίξουμε;”. Έβγαζε ένα παράπονο αλλά ευτυχώς ήταν ο μπαμπάς που κάλυπτε το κενό… Αλλά ο μπαμπάς δεν μπορούσε να παίξει Barbie με την Ανδριάννα!

Τα παιδιά αλλάζουν τη σχέση;

Την εξελίσσουν, Με τον Δημήτρη συζούσαμε από την πρώτη στιγμή. Είναι πολύ δύσκολο να κλονιστεί μια τέτοιου είδους σχέση. Με το παιδί δυσκολεύει η κατάσταση γιατί οι ισορροπίες αλλάζουν, είσαι ένας ελεύθερος άνθρωπος και ξαφνικά πρέπει να… πατήσεις τον εγωισμό σου κάτω. Εγώ είμαι της άποχψης ότι ένα ζευγάρι πρέπει να ζήσει μόνο του τα πρώτα χρόνια. Εμείς το χαρήκαμε πάρα πολύ…

Κρίση περάσατε στον γάμο σας;

Όχι ποτέ! Ούτε καβγάδες είχαμε με τον Δημήτρη.

Ζήλια υπάρχει;

Πιο πολύ τη δείχνω εγώ!

Οι γυναίκες την “πέφτουν” περισσότερο νομίζεις ή οι άνδρες;

Οι γυναίκες! Είναι προκλητικές και λυσσασμένες! Δεν καταλαβαίνουν τίποτα, ούτε παντρεμένους με παιδιά! Δεν έχει συμβεί, αλλά αν συμβεί δεν ξέρω πως θα αντιδράσω! Μπορεί να την πιάσω κι από το μαλλί! (γέλια).

Αισθάνθηκες ποτέ η “ωραία του σχολείου”;

Επειδή μικρή είχα στραβισμό και μου έκλειναν το ένα μάτι, προφανώς είχα υποστεί bullying. Οτιδήποτε όμως, κακό το αποβάλλει το μυαλό μου σαν να μη συνέβη. Έτσι έχω κενό μνήμης από την Α’ έως τη Γ’ Δημοτικού. Δεν θυμάμαι τίποτα. Μόνο κάτι περιστασιακές σκηνές στο νήπιο και αρχίζω πάλι να έχω μνήμες από τη Δ’ τάξη και μετά.


Έχεις καλή σχέση με τον εαυτό σου;

Όσο μεγαλώνω νιώθω πολύ καλύτερα. Πραγματικά μπαίνοντας σε αυτήν τη δεκαετία -δεν θα πω ποια γιατί με ταράζει(!)- αισθάνομαι πιο ωραία από ποτέ. Έχω πάντα τις ανασφάλειές μου και πάντα κάτι με ενοχλεί, γιατί είμαι τελειομανής, αλλά έχω αυτά που έχουμε όλες: Να μην πετάει το πηγούνι, λίγο πιο μεγάλο στήθος…


Αυτό που είπες ότι θα ήθελες μεγαλύτερο στήθος πώς και δεν το έχεις τολμήσει;

Στην αρχή έλεγα μετά το πρώτο παιδί. Μετά είπα “να κάνω κι άλλο ένα”, αλλά τώρα είναι η καλύτερη φάση. Είμαι πλέον καθ’ οδόν (γέλια) αλλά φοβάμαι να πάρω την απόφαση! Αν δεν σου αρέσει, τι κάνεις;

Περισσότερα στο YOU που κυκλοφορεί.

Read More

And More